logo

Bakan Yerlikaya, ‘Selde İki Vatandaşın Hayatını Kaybetti’

Bakan Yerlikaya, ‘Selde İki Vatandaşın Hayatını Kaybetti’

Sel ve su baskınları nedeniyle iki vatandaşın hayatını kaybettiğini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sele kapılan bir vatandaşın da kayıp olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yoğun yağış ve selden etkilenen Samsun Gülsan Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde incelemelerde bulundu.

Samsun, Sinop, Kastamonu ve Amasya’da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle iki vatandaşın  hayatını kaybettiğini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sele kapılan bir vatandaşın da kayıp olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Karadeniz’de yaşanan sel felaketi açıklaması:
Yoğun yağış ve selden etkilenen #Samsun ilimizdeki Gülsan Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde incelemelerde bulundum. #Samsun’un yanı sıra #Sinop, #Kastamonu ve #Amasya’da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle maalesef iki vatandaşımız hayatını kaybetti. Bir vatandaşımız sele kapıldı. Arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüz ve Afad Başkanlığımızın uyarılarını takip edelim. Lütfen, dikkatli ve tedbirli olalım. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim vatanımızı ve milletimizi her türlü afetten korusun.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ