logo

Başkan Aşkın Şit, Kımıli Köyülülerini Kahvaltıda Buluşturdu

Başkan Aşkın Şit, Kımıli Köyülülerini Kahvaltıda Buluşturdu

askin sit_kimili Aşkın Şit başkanlığında Ardahan ili Merkez İlçesi Kımıli Köyü Derneği yönetimi, köylülerini Bostancı Green Park Otel’de düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

2 Şubat Pazar günü Aşkın Şit başkanlığında Kımıli Köyü Derneği tarafından Ataşehir Green Park Otel’de düzenlenen kahvaltıya; KAR-DER (Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Başkanı Orhan Çerkez, HDP Sancaktepe İlçe Başkanı Murat Öztürk, BDP Beykoz İlçe Başkanı Menderes Kaya, dernek üyesi ve çok sayıda Kımılili katıldı.

Dernek kuruluşu, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi veren Ayhan Şahin’den sonra konuşan Ardahan İli Mekez İlçesi Kımıli Köyü Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Aşkın Şit, “Biz Kımıli sevdalısı gençler olarak bu görevi aldık. Başarıyı birlikte sağlamak istiyoruz. Kımıli sevdalısı gençler olarak desteğinizi bekliyoruz. Her zaman bu güzel sofraları paylaşmanın güzelliğini yaşayacağız, paylaştıkça büyüyeceğiz. Biz kurucu yönetim olarak 6 ay süreyle yönetimde olacağız. 6 ay sonra genel kurula gideceğiz. Bugün siz değerli dostlarımla aynı çatı altında kahvaltı yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.  İnşallah bu yaptığımız etkinlikler daim olur her zaman hep beraber bu güzel sofraları paylaşmanın güzelliğini yaşarız. Hepimiz bu ağacın birer dalıyız. Gövdesi de Kımıli Köyü’dür. Bu birlikteliği sağlayabilmemiz için bütün büyüklerimizin desteğini bekliyoruz. Beykoz’da dernek merkezi olarak kullanacağımız bir yer almak istiyoruz”

“Bizleri ve Kımıli Köylülerini bir araya getiren Aşkın Şit ve yönetimine teşekkür ediyorum. Amaçları kardeşliği, birliği, beraberliği yaşatmak” diyen Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek ( KAR-DER) Başkanı Orhan Çerkez, Aşkın Şit ve yönetiminin doğmuş olduğu topraklardaki insanlara faydalı olarak görevlerini yaptıklarını söyledi. Kar-DER Başkanı Orhan Çerkez, Aşkın Şit’in KAR-DER yönetiminde de güzel hizmetler yaptığının altını çizdi. Dernekçiliğin fedakarlık, karşılıksız emek istediğini ifade eden Orhan Çerkez, “O da kardeşimde var. Kendisine teşekkür ediyorum bizleri bir araya getirdiği için” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ