logo

Başkan Battal İlgezdi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Başkan Battal İlgezdi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yaptığı paylaşımla eğitimcilerin öğretmenler gününü kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında paylaşım yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdiÖğretmenler Günü”nü kutladı.

Kendisi de eğitimci olan Başkan Battal İlgezdi, yaptığı paylaşımda, “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek için canla başla çalışan, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartacak evlatlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. İfadelerine yer verdi.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’e minnetini de dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından “Öğretmenler Günü”nü kutladığı paylaşımı:

“Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek için canla başla çalışan, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartacak evlatlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimizin #24KasımÖğretmenlerGünü’nü kutluyorum. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve bu kutsal görevi sevgi, saygı, sabırla yerine getiren öğretmenlerimize minnettarım…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ