logo

Başkan İlgezdi, Faruk Demir ve Volkan Konak Fetih’te Prestij Açtı

Başkan İlgezdi, Faruk Demir ve Volkan Konak Fetih’te Prestij Açtı

Faruk Demir ve Volkan Konak Fetih Mahallesi’nde Kardeş Kültürleri Festivali kapsamında konser verip, Başkan Battal İlgezdi ile Prestij Caddesi’nin açılışını yaptılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında, 15 Eylül Pazar akşamı Fetih Mahallesi Prestij Caddesi’nde gerçekleştirilen Faruk Demir ve Volkan Konak konserine Fetih Mahallesi sakinleri ve Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı Volkan Konak kendine özgü tarzıyla seslendirdiği türkler ve okuduğu şiirlerle izleyiciden yoğun alkış aldı. Volkan Konak seslendirdiği eserlere katılan Ataşehirlilere duygulandırdı. Ataşehirliler Faruk demir’in coşku dolu konser gecesinde seslendirdiği sevilen türkülere eşlik etti.

Başkan İlgezdi’nin Volkan Konak ve muhtarlarla birlikte, Fetih Mahallesi Prestij Caddesi’nin açılışını yaptıkları konsere; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Abdullah Der, Belediye Meclis Üyesi Selahattin Kaya, mahalle muhtarları ile birlikte oldukça kalabalık Ataşehirli ve Fetih Mahallesi sakini katıldı.

4 Ataşehir Kardeş Kültürleri Festivali kapsamında Fetih Mahallesinde sahne alan sanatçılar Faruk demir ve Volkan Konak’a plaket ve çiçek veren Başkan Battal İlgezdi yaptığı konuşmada; “gördüğünüz gibi bütün mahalle muhtarları yanımda. Ben onlarla birlikte olmaktan onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Bu arkadaşlarım Ak Partilidir, CHP’lidir, MHP’lidir. Hiç ayırt etmem. Önemli olan insan olmak. Hiç ayırt etmeden hep beraber yürüyoruz.”diye muhtarlarla birlikteliklerinin altını çizerek; “Ben doğru işler yapıyorum. Muhtarlarda benim yaptığım doğru işlere sahip çıkıyorlar.”dedi.

Daha önce Küçükbakkalköy’de yaptıkları festivali bu sene Ataşehir’in mahallelerine getirdiğini belirten Başkan İlgezdi; bütün mahallelere “”Prestij Caddesi” yapacaklarını söyledi. İnsanların dini inancına, kimliğine bakmadan hizmet götürdüğünün altını çizen Başkan Battal İlgezdi; “Alevidir, Sunidir; Kürttür, Lazdır beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren insan olmasıdır. Biz hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz.”dedi. Aday olmadığı şeklinde söylentiler olduğuna dikkat çeken İlgezdi; “Ben buradayım. Adayım ve hizmetlerime devam ediyorum. Ben bu kente Deniz Gezmiş Parkı’nı da yaptım, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nı da yaptım. Yapmaya da devam edeceğim.”şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkan Battal İlgezdi ile birlikte; Volkan Konak, Başkan yardımcıları, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve muhtarlar topluca Fetih Mahallesi Prestij Caddesi’nin açılışını yaptılar.

4.Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında sosyal medya kampanyasına devam edildi. Sosyal medyada konserden fotoğraf paylaşan 15 izleyiciye tişört hediye edilirken, en çok tıklanan Emre çalışkan sahne arkasında sanatçılarla tanışma şansı yakaladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ