logo

Başkan İlgezdi, Okul Aile Birliği Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Başkan İlgezdi, Okul Aile Birliği Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Battal ilgezdi _ okulAtaşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve Hasan Leyli İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri buluştu. 

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Sadi Özata ile birlikte Hasan Leyli İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada Başkan İlgezdi, Belediyenin kuruluş aşamalarını, verilen hizmetleri ve 5 yıllık dönemi anlattı. Ataşehir’de bir metrekare alanı bile imara açmadıklarının altını çizen Başkan İlgezdi, Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan parkları, planlanan yerinde dönüşüm projelerini, yapılan ve devam eden kültür merkezlerini ve sosyal projeleri anlattı.

Yaklaşan yerel seçimlerin de konuşulduğu kahvaltıda Başkan İlgezdi şunları söyledi: “30 Mart seçimleri ülkemiz ve Ataşehirimiz için son derece önemli olacak. Son dönemlerde yaşanan siyasi olaylar ülkeyi germekte, insanları ayrıştırmakta. Demokrasiden, özgür yaşamdan asla ödün verilmemelidir. İnsanların hür ve bağımsız düşünme ile yaşam hakları ellerinden alınmamalıdır. Bu ülkede baklava ve simit çalan çocuklara verilen ağır cezalara karşı, devletin kaynaklarını kullanarak rant ve çıkar elde etmeye çalışan kişilere verilemeyen cezalar toplumun vicdanında yaralar açmakta.”

Özellikle önümüzdeki seçim sürecinde tüm vatandaşları sağduyuya davet eden Başkan İlgezdi konuşmasının sonunda, “18 Mart Çanakkale Zaferimizi kutluyor, şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Onlar bizler için savaştı ve şehit düştüler. Bu vatanı çok büyük zorluklarla kurduk. Hepimizin ülkemizin değerini iyi bilmesi gerekiyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ