logo

Battal İlgezdi, ‘Adalet Yerini Bulacaktır’

Battal İlgezdi, ‘Adalet Yerini Bulacaktır’

Ülkemizin ekonomik durumun oy verecek seçmenin kararını etkileyeceğini belirten Battal İlgezdi, seçmenin kime oy vereceğini, kime vermeyeceğini iyi bildiğini söylerdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülkenin ekonomik kriz sorunu ile karşı karşıya kaldığını, ekonomik durumun oy verecek seçmenin kararını etkileyeceğini belirten Battal İlgezdi, vatandaşın ekonomik kriz nedeniyle kime oy vereceğini ve kime oy vermeyeceğini çok iyi bildiğini söyledi.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ OYUNU DİLEK SABANCI’DA KULLANDI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızı Turnam İlgezdi ile birlikte Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelerek oyunu kullandı.

Kızı Turnam İlgezdi ve eşi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelerek 2278 No’lu sandıkta oyunu kullanan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi basın mensuplarına 23 Haziran yenileme İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimi ile ilgili değerlendirme yaparak, düşüncelerini aktardı.

VATANDAŞLARIMIZIN DUYARLILIĞI İLE ADALET YERİNİ BULACAKTIR

31 Mart Yerel Seçiminde İstanbul’da Millet İttifakı CHP’li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanması sonrasında seçim iptal edilerek mazbatasının geri alındığını hatırlatan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, seçim sonunda Ekrem İmamoğlu’na hakkının verileceğini kaydederek; “Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerdir. Bugün seçim yapıldı. Bana göre vatandaşlarımızın duyarlılığı ile adalet yerini bulacaktır. Zaten sandıklar açıldığında Ekrem İmamoğlu yeniden başkan seçilecektir.” Dedi.

18-20 BİN CİVARINDA FAZLA OY ALACAĞIZ

31 Mart Seçimleri ile 23 Haziran Seçimlerindeki seçmen listesi ile sayılarının değişmediğini kaydeden İlgezdi, sonucu önceki seçimde gelmeyip bu seçimde sandığa gelen seçmenin belirleyeceğini vurgulayan Battal İlgezdi, “Seçmen aynı, seçmen sayısında düşüş yok. Sandığa gitmeyen bir seçmen var. Ataşehir’de sandığa gitmeyen seçmenin bizim olduğunu düşünüyorum. Sonuçlarda öyle gözüküyor. Sonuçlara göre 45 bine yakın vatandaşımız oyunu kullanmamıştı. Milletvekili seçimlerine göre yerel seçimlerde bu tablo net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu seçimde zaten göreceksiniz; 31 Mart  Seçimlerinde Ataşehir’de aldığımıza göre oy oranımızda yaklaşık 18-20 bin civarında fazla oy alacağız.” Şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ