logo

Battal İlgezdi, ‘İstanbul İçin El Ele Verdik, Hedef Mavi Kategori’

Battal İlgezdi, ‘İstanbul İçin El Ele Verdik, Hedef Mavi Kategori’

İstanbul Valiliği toplantısında “Pandemi Denetim Sürecini” değerlendirdiklerini kaydeden Battal İlgezdi, “İstanbul için el ele verdik. Birlikte Başaracağız Hedef Mavi Kategori” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un 39 ilçe belediye başkanları, odalar ve STK temsilcilerinin katılımı ile Dinamik Denetim Modeli Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın, “Şehrimizin mavi kategoriye ulaştırmak için hep birlikte çalışıyoruz.” Dediği Dinamik Denetim Modeli Değerlendirme toplantısına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi toplantıda belirlenen “Hedef Mavi Kategori” sloganı ile Koronavirüs  salgını ile mücadelede kararlılıklar vurgulandı. Toplantıda “Dinamik Denetim Modeli”nin koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri ve uygulamaları üzerindeki etkisinin altı çizildi.

İstanbul Valiliği Dediği Dinamik Denetim Modeli Değerlendirme toplantısına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehirlileri kontrollü normalleşme sürecinde Kovid 19 salgını ile mücadele tedbirlerine uymaya davet ederek; “İstanbul Valimiz Sayın @AliYerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanımız @ekrem_imamoglu, İlçe Belediye Başkanları, STK, Oda ve Meslek Birlikleri temsilcileriyle “Pandemi Denetim Sürecini” değerlendirdik. #İstanbul için el ele verdik. #BirlikteBaşaracağız #HedefMaviKategori” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ