logo

Battal İlgezdi, ‘Özgür Özel’i Terörle Yan Yana Getirme Algısı Alçaklıktır’

Battal İlgezdi, ‘Özgür Özel’i Terörle Yan Yana Getirme Algısı Alçaklıktır’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medyada yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Manisa’da şehit cenazesinde yapılan saygısızlığı kınadı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, açıklamasında, “Terörü her fırsatta lanetleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i terörle yan yana getirme algısı alçaklıktır.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medyada “Genel Başkanımız Sayın @eczozgurozel’e provokasyon amaçlı yapılan saygısızlığı kınıyorum.”İfadelerine yer verdiği paylaşımı;
“Manisa’da katıldığı şehit cenazesinde Genel Başkanımız Sayın @eczozgurozel’e provokasyon amaçlı yapılan saygısızlığı kınıyorum. Biz bu filmi daha önce de birçok kez izledik. Terörü her fırsatta lanetleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i terörle yan yana getirme algısı alçaklıktır. Vatanı uğruna can vermiş şehitlerimize saygı gösterilmesi, hürmet edilmesi hepimizin borcudur. Şehidimizin yakınlarının bile bu provokasyondan rahatsız olup “Şehidimizi mahcup etmeyelim, herkes misafirimizdir, başımızın tacıdır.” diyerek ders vermiştir. Bu oyunların amacı bellidir. Oyuna gelmeyeceğiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ