logo

Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı.

Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı.

Anjelika Akbar konseriyle sezonu açan Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat, bu yıl da İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’ne ev sahipliği yapacak.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş’ta!

Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat, 2012-2013 sezonunu Anjelika Akbar konseriyle açtı. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat geçen iki sezonda olduğu gibi bu yıl da İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’ne ev sahipliği yapacak.

İstanbul’un çağdaş ve aydınlık yüzü Beşiktaş, sezon açılışını yaptığı Fulya Sanat ile sanata ve sanatçıya katkıda bulunmaya devam ediyor. Beşiktaş Spor Kulübü’nün antrenman yaptığı futbol sahasının dünya çapında 630 kişilik bir salona dönüştürülmesiyle ortaya çıkan Fulya Sanat perdelerini Anjelika Akbar konseriyle açtı. Fulya Sanat, Atatürk Kültür Merkezi’nin kapanmasından sonra Avrupa yakasında konser ve performans sunma imkânı bulamayan İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’ne bir süre ev sahipliği yapacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ