logo

Bora Yörükoğlu, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Mesajla Kutladı

Bora Yörükoğlu, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Mesajla Kutladı

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında mesajı paylaşarak öğretmenler gününü kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü mesajla kutladı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında paylaşılan yazılı kutlama mesajında “Ataşehirli İYİ’ler olarak zor koşullarda yaşam savaşı veren tüm öğretmenlerimizin yanında olacağız. Tüm Öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Görevi başında şehit edilen öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.” İfadeleri yer aldı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı:

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

“Hiç kuşkusuz öğretmenlik mesleği çok kutsaldır ve hepimizin hayata başlamasında önemli rol model olmuştur öğretmenlerimiz. Özellikle geleceğimizi devredeceğimiz yetişmekte olan nesli, ailesine, milletine ve vatanına yararlı birey olarak yetiştirme sanatıdır ÖĞRETMENLİK…

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin gerçek kurtuluşunu öğretmenlerden beklemiştir. Cumhuriyet kurulduktan sonra da öğretmenlerimiz için şunları söylemiştir:

‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğitimden mahrum kalan bir millet henüz millet adını alma istidadını kazanmamıştır. Ona alelade bir kitle denir, millet denmez. Bir kitle millet olabilmek için mutlaka eğitimcilere ve öğretmenlere muhtaçtır.’

Bu bilinçle bizler Ataşehirli İYİ’ler olarak zor koşullarda yaşam savaşı veren tüm öğretmenlerimizin yanında olacağız. Tüm Öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Görevi başında şehit edilen öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.”

Yük. İnş. Müh.  Bora Yörükoğlu

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ