logo

Burak Çifci, ‘31 Mart Akşamı İki Kutlama Yapacağız’

Burak Çifci, ‘31 Mart Akşamı İki Kutlama Yapacağız’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı asaleten ataması yapılan Burak Çifci, Şehit haberleri nedeniyle ertelenen basınla buluşma programını gerçekleştirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı basın temsilcileri ile bir araya gelen Burak Çifci, İBB Belediye Başkan Adayı’nın Ataşehirli Murat Kurum olmasının şans olduğunu kaydederek, “31 Mart akşamı burada iki kutlama yapacağız.” Dedi.

BURAK ÇİFCİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürütürken asaleten ataması yapılan Burak Çifci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında planlanan şehit haberleri nedeniyle ertelenen basın toplantısını ilçe merkezinde gerçekleştirdi.

9 AYLIK İLÇE BAŞKANLIĞI SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığında gerçekleşen kahvaltılı programda basın temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Burak Çifci, vekaleten daha sonra da asaleten yürüttüğü 9 aylık Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı sürecini değerlendirdi.

DOĞUM DIŞINDAKİ YAŞAMINDA ATAŞEHİRLİ

Sarıkamış doğumlu olduğunu yaşamının geri kalan kısmını İstanbul’a gelerek İçerenköy, Kayışdağı ve İnönü mahallelerinde geçirdiğini ifade eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, yaşamın bu günkü Ataşehir’de geçtiğini, doğum dışında Ataşehirli olduğunu vurguladı.

GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞLAYARAK TEŞKİLATTA HER KADEMEDE GÖREV

Siyasi yaşamının başladığı Ak Parti Ataşehir teşkilatında gençlik kollarından başlayarak her kademesinde görev aldığını ifade eden Burak Çifci, Genel Merkez sürecinde de gençlik kollarından başlayarak teşkilatta görev aldığının ve 4.5 yıllık İlçe Başkan vekilliği yaptığının altını çizdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAHADAKİ ŞİKAYETLERİ DEĞERLENDİRECEKTİR!

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, emeklilerin memnuniyetsizliklerinin saha çalışmalarında etkisinin sorulması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sahadaki şikayetleri değerlendireceğini, emeklilerde iyileştirme yapılabileceğini kaydetti.

MURAT KURUM YENİSAHRA VE BARBAROS MAĞDURLARI İÇİN ŞANS

Burak Çifci, Yenisahra ve Barbaros mahallelerindeki mağduriyete dikkat çekilen soruya yanıt olarak da; bölgedeki müteahhitlerle görüştüklerini, konu ile ilgili hazırlıklarının bulunduğunu ve yönetime gelir gelmez konu ile ilgili çalışmalara hızla başlayacaklarını, bu kapsamda Murat Kurum’un bölge için şans olduğunu ifade etti.  

TEŞKİLAT OLARAK SEÇİM STARTINI VERDİK

Seçime 60 gün kala Ataşehir İlçe Başkanı olarak atandığını, Genel Seçim çalışmalarına yoğunlaştıklarını vekaleten yürüttüğü Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine asalaeten atandıktan sonra ilçenin hafızası olan eski isimlerin de yer aldığı üyelerle yeni yönetim kurulunu belirlediklerini,  bir hafta önce de yeni yönetim kurulunun onayını alıp teşkilat olarak seçim startını verdiklerini kaydetti.

31 MART AKŞAMI BURADA İKİ KUTLAMA YAPACAĞIZ

Önümüzde hem kendileri için hem de Ataşehir ve ülke geneli için çok önemli olduğunu vurguladığı 31 Mart 2024 Yerel Seçimler olduğunun altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, 31 Mart tarihi bizler için, Ataşehirimiz için ve İstanbul çok önemli tarih. İBB Başkan adayımızın netleşmesi, Ataşehirli olması nedeniyle hem Ataşehirli komşularımıza hem de İBB Başkan adayımıza karşı sorumluluğumuz var. Hem Ataşehir hem da İBB ölçeğinde ciddi çalışmalar yapmak niyetindeyiz. 31 Mart akşamı burada iki kutlama yapacağız. Hem ilçe belediye, hem de İBB belediye başkanı noktasında zaferler elde etmek istiyoruz.

SAHAYA İNCEĞİZ, 31 MART AKŞAMINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

20 Ocak günü belediye başkan aday adaylarının tanıtımının yapılacağını kaydeden Burak Çifci, “Bizler de Ataşehir adına ismi okunan adayımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın takdimi sonrasında Ataşehir adına çok güzel bir şekilde karşılayacağız. Seçim Koordinasyon Başkanımız Serdar Orhan başkanımızla 12 yıldır beraber çalıştığımız için şanslıyız. SKM’deki tecrübelerimizin sahaya yansıyacağını biliyoruz. İyi bir çalışma ortamı, motivasyonu yüksek bir ekiple sahaya inceğiz. 31 Mart akşamına kadar da mücadele edeceğiz.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE YAŞAYAN BİRİ OLARAK, BİZ MAĞDURUZ

İstanbul’da örnek gösterilen kadın ve gençlik kolları olduğuna işaret eden Çifci, “Ana kadememiz, kadın ve gençlik kolları ve 17 mahallemizin teşkilatı ile çalışma gerçekleştireceğiz. Projelerimiz var. Hazırladığımız projeleri açıkladığımızda heyecan getirdiğini göreceğiz. 3 dönem mevcut yönetimi görüyoruz. Yıllardır Ataşehir’de yaşayan biri olarak, biz mağduruz. Çok mağdur olduğumuz konular var.” Diye konuştu.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci açıklamalarını şu ifadeler ile sürdürdü:

“Bizler göreve geldiğimizde Ateşehir adına ne gibi düşüncelerimiz var? Nasıl projelerimiz var? Bunları çok detaylı bir şekilde sizlerle ve kamuoyuyla paylaşacağız. Komşularımızı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerimiz devam ediyor.”

ÇALIŞMALARI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ

“İnşallah yeni başkan adayımızla birlikte sizlerle gerçekleştireceğimiz ve bizim de çalışma plan içerisinde tanıtım kısmını medyadan ayırıyoruz. Bu dönem itibariyle de tanıtılmalarında çok farklı yapmış olduğumuz birçok çalışmayı sizlerle paylaşacağız.  Başkan adayı listeler yapacak.”

SİZLERDEN DAHA DA ÇOK FAYDALANMAK İSTİYORUM!

“Nasip olursa yoğun bir şekilde sizlerden faydalanmak istiyoruz. Ataşehir bizim göz bebeğimiz. Komşularımız, herkese karşı sorumluluğumuz da var. Bir toplantıda bir araya gelelim dedik ve açık konuşmak gerekirse bu da benim sizlerle ilk toplantım oldu. Bundan sonra daha çok toplantı yapacağım. Çünkü biz biraz farklı bakıyoruz. Süreçte çok farklı ilerliyoruz. Bu yapacağımız çalışmalarda da yerel basından. yani sizlerden daha da çok faydalanmak istiyorum.”

BİZİM DEPREM GERÇEĞİMİZ VAR!

“15 yıldır süre gelen mevcut yönetim anlayışının zarar verdiğini görüyoruz. Sahada artık kendi seçmenlerinden de tepki gören bir yönetim var. Aşık Veysel Mustafa Kemal Mahallesi planlarını seçim malzemesi yazmıyoruz. Çünkü bizim deprem gerçeğimiz var. Her dönemin sonunda destek vermiyorlar diye konuşuluyor.”  

BU MAĞDURİYETİ YAŞAMAMALIYIZ

“Ataşehir’de komşularımızla ilgilendiren konularda sonuna kadar destekliyoruz. Bugüne kadar desteklediğimiz gibi.. Ama yine de ifade ediyorum; işi biz yapmıyoruz. Mevcut yönetimin işi takip etmesi lazım. Ha yine söyleyeyim, eğer yapamayacaklarsa biz yapalım. Onlar görevde kalsın, biz yapalım. Beceri noktasında sıkıntı varsa, ki var… takipsizlik meselesi var, ilgisiz var. Bunları, mağduriyeti bizim yaşamamamız lazım.”

FSM İLE İLGİLİ GELİŞMEYİ TAKİP EDİYORUZ.

“Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ne depremle alakalı sorun sebebiyle konteynırlar geldi. Hizmetler vatandaşımız çok mağdur olmasın diye mecburen bu dönem itibariyle çok kısa bir süre oralarda devam edecekler. Ataşehir çok güzel ve Ataşehir kapsayıcı bütün bölümlerde hizmet verebilecek kapasitedeki hastanesine İnşallah kavuşacak. Biz takip ediyoruz. Tabii ki yeni dönem itibariyle hem sağlıklı hem 31 Mart sonrası büyükşehir belediye başkanımız ve sonrasında valimiz ile görüşmeler yapıyoruz.  Takip ediyoruz süreci. Seçim sırasındayız. Takip ettiğiniz süre içerisindeki gelişme ile ilgili bilgilendirmeyi en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.”

GÜMRÜK ALANI

Gümrükle alakalı orada da biliyorsunuz tırların neden olduğu trafik sorunu var. Orada da zaten şu an çalışmanın sonunda geldik. Gümrüğün taşınması ve oradaki tır trafiğinin azaltılması noktasında iyi bir seviyeye ulaşmış vaziyetteyiz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ