logo

Çamoluk Spor 12. Haftada Paşabahçe’den 3 Puan Aldı

Çamoluk Spor 12. Haftada Paşabahçe’den 3 Puan Aldı

Ataşehir’in Süper Amatör Lig (SAL)’deki temsilcisi Çamoluk Spor, 8’inci Grupta verdiği şampiyonluk mücadelesinin 12 haftasında konuk ettiği Paşabahçe’yi 2 – 1’lik skorla aştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Lider olarak başladığı SAL (Süper Amatör Lig) 8. Guruptaki 12 hafta mücadelesine Maltepe Başıbüyük Stadında Paşabahçe’yi konuk eden Ataşehir Çamoluk Spor,  rakibini 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapadı.

İlk golün maçın ilk dakikasında İsmail (7, 1.dk.) tarafından kaydedildiği karşılaşmada Ataşehir Çamoluk Spor’un maçı farklı skorla tamamlayacağı beklentisi oluştu.

Maçın 39. Dakikasında Çamoluk Spor’un kalecisi kontrol edemediği seken topun kaleyi bulması ile Paşabahçe hanesine yazılan gol maçta beraberliği getirdi. Taraflar ilk yarının sonunda bu skorla soyunma odasına gittiler.

İkinci yarıya beklenmedik golün etkisiyle moralsiz başlayan Ataşehir Çamoluk Spor ikinci yarının ilk bölümünde maçın 58’inci dakikasında Emre (58, dk.) tarafından kaydedilen gol ile maçı 2-1’lik skora taşıdı.

ATAŞEHİR ÇAMOLUK PAŞABAHÇE MAÇI, BAŞIBÜYÜK.

Δημοσιεύτηκε από Recep Kenan στις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

2-1’lik skoru yakalayan Ataşehir Çamoluk Spor’un bu dakikadan sonra kontrollü oyunu maçın bu skorla ve 12. Haftanın da 3 puanla tamamlanması ile son buldu.

11.Haftada Çayırbaşı ile karşılaşan Ataşehir Çamoluk Spor haftayı 8 – 1 farklı galip tamamladığı maç sonunda 3 puan kazanarak kapatmıştı.

Ataşehir Çamoluk Spor  İlk 11’i:
Ahmet (1), Ferhat(2), K. Kürşad (3), Süleyman (4), Furkan (5), Kürşad(6), İsmail (7), Servet (8), Emre (9), Zafer (10), Erdinç (11)
Teknik Sorumlu: Zafer Emek

Paşabahçe İlk 11’i:
Rıdvan (99), Abdullah (61), Mennan (52) Doğukan (6), Oğuzhan (4), Ferhat (8), Yalçın (9), Zait (92), Taha (34), Elmas Furkan (10), Görkem (11)
Teknik Sorumlu: Aydın Çaylı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ