logo

Çamoluk Spor SAL 8.Grupta Maç Eksiğiyle Lideri Takip Ediyor

Çamoluk Spor SAL 8.Grupta Maç Eksiğiyle Lideri Takip Ediyor

Süper Amatör Lig (SAL)’inde Ataşehir’i temsil eden Çamoluk Spor sahası Başıbüyük Stadında karşılaştığı Çakmak Sporu 5-2 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlk yarıda Çamoluk Spor etkin futboluyla, akıllı mücadelesiyle oyunun üstünlüğünü elinde tuttu. Bu üstünlük ilk yarıda iki gol getirdi. Karşılaşmanın İlk yarısı rakibin penaltıdan attığı golle 2-1 önde tamamladı.

ATAŞEHİR Çamoluk Spor Çakmak Spor SAL LİGİ KARŞILAŞMASI Başıbüyük Stadı / Maltepe

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 9. November 2019

İkinci yarıda oyun üstünlüğü yine Çamoluk Spor’daydı. Bu yarıda attığı üç ve yediği bir golle maçı Çamoluk Spor 5-2 kazandı. Ataşehir Çamolukspor 5 – 2’lik skorla aldığı galibiyet ile aldığı 3 puanla Süper Amatör Lig (SAL) 8.Grup 7. Hafta sonunda puanını bir maç eksiği ile 14’e çıkardı. Ataşehir temsilcisi Çamolukspor Süper Amatör Lig (SAL) 8.Grup lider 19 puanlı Bulvarspor’un ardından 2. Olarak tamamladı.

Konuk takımın teknik sorumlularından biri yan hakeme hakaretten kırmıza kartla sahanın dışına çıkartıldı. Ayrıca 2 sırt numaralı oyuncuları da kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Çakmak Spor ilk yarının son çeyreği ile ikinci yarının tamamını 10 kişiyle oynamak zorunda kaldı.

Her maçta takımını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Ekrem Köse ve İçerenköy İdman Yurdu Teknik hocası Hasan Hız maçı izleyenler arasındaydı.

Çamoluk Spor teknik Direktörü Zafer Emek hocanın sağduyulu ve hoş görülü tavırları neticesinde oyuncularının saha içinde rahat oynamalarını sağladığı gibi gelişen olumsuzluklara da meydan vermeyerek maçın sükûnet içinde bitmesine yardımcı oluyor.

Başıbüyük sahasında oynanan maça takımlar şu 11’le sahaya çıktılar.

Çamoluk Spor İlk 11’i:
 Yunushan(12), Süleyman(2), Arif(3), Muratcan(4),  Tufan(5),  Oğuzhan(6), Cihat(7), Kürşat(8),  Soner(9), Ekrem(10), Hakan(22)

Teknin Sorumlu: Zafer Emek

Çakmakspor İlk 11’i:
Çağlar(1), Uğur(2), Mehmet Emrah(3), Burak(4), Cihan(5), Tolgahan(6), Fatih Eren(7), Okan(8), Emre(9), Ümitcan(10),  Şerif(11)

Teknik Sorumlu: Nihat Aslantürk

SAL 8.Grup PUAN CETVELİ ve 7.HAFTA TOPLU SONUÇLARI:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ