logo

ÇAMOLUKSPOR ATAŞEHİR’İ “BAL”DA TEMSİL EDECEK

ÇAMOLUKSPOR ATAŞEHİR’İ “BAL”DA TEMSİL EDECEK

camoluk_baglarbasi (0)TFF Süper Amatör Lig 3. Grubu şampiyonu olan Ataşehir Çamolukspor Kulübü, Play-off grubunda mücadeleyi başarıyla tamamlayıp BAL’a çıkarak Ataşehir’i temsil edecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Süper Amatör Lig 3. Grupta önceki hafta şampiyonluğa yaklaşan Ataşehir Çamolukspor Kulübü, Şampiyonluk kupasını almak için sahaya çıktığı Yenisahra Stadı’nda rakibi Bağlarbaşı Spor ile karşılaştı.

Grubunda şampiyon olup play-off grubundaki mücadeleyi de kazanarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e yükselmek isteyen Ataşehir Çamolukspor hedefini gerçekleştirmede bir aşamayı daha kat etti.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (83)

Yenisahra Stadı’nda oynanan Bağlarbaşı maçını 1 – 1’lik skorla tamamlayarak Şampiyonluk kupasını Ataşehir’e getiren Ataşehir Çamolukspor Ataşehir’de büyük sevinç yaşattı.

Video ve FOTOLAR GELİYOR…

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (87)

Süper Amatör Lig 3. Grubu 52 puanla şampiyon olarak tamamlayan Ataşehir Çamolukspor, Bölgesel Amatör Lige çıkmak için Paly-off gruplarında mücadele edecek.

Lider Ataşehir Çamolukspor, Süper Amatör Lig 3. Grup 25. hafta maçında play-off mücadelesi veren lig ikincisi Bağlarbaşı ile karşılaştı.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (2)

Çamolukspor ilk 11’i; İsa, Burak, Sezgin, Abdülhakim, Süleyman, Adem, Regaip, Servet, Emre, Zakir ve Muhammed

Çamolukspor ilk 11’i;
İsa, Burak, Sezgin, Abdülhakim, Süleyman, Adem, Regaip, Servet, Emre, Zakir ve Muhammed

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (7)

Bağlarbaşı ilk 11’i;  Engin, Osman, Ahmet, Erdem, Atakan, Mustafa, Batuhan, Murat, Kenan, Muhammet, Ali

Bağlarbaşı ilk 11’i;
 Engin, Osman, Ahmet, Erdem, Atakan, Mustafa, Batuhan, Murat, Kenan, Muhammet, Ali

Yenisahra Stadı’nda oynanan derbi niteliğindeki maç, iki tarafın da kazanma isteği ile karşılıklı ataklarla sürerken, ilk yarı golsüz tamamlandı. Kazanma isteğinin skora yansıdığı 61. dakikada Ali, takımı adına kaydettiği gol ile Bağlarbaşı’nı 1 – 0 öne geçirdi.

Yenik durumda iken de mücadele azmini sürdüren, yoğun taraftar desteği ile ataklarını daha da sıklaştıran Ataşehir Çamolukspor, aradığı golü 83. dakikada Muhammed ile buldu. Bu dakikadan sonra kontrollü bir oyun ile 90 dakikayı tamamlayan Ataşehir Çamolukspor, Süper Amatör Lig 3. Grubu 2015 – 2016 sezonunu 52 puanla tamamlayarak lig şampiyonu oldu.

camoluk_baglarbasi (1_1) (2)

ÖZATAŞEHİRSPOR BAŞKANI UNUTULMADI

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Özataşehirspor Kulübü Başkanı Recep Erhan Özcü’yü unutmayan Çamolukspor taraftarları tribüne “Özataşehirspor Kulübü başınız sağ olsun, acınız acımızdır” mesajı içeren pankart astılar. Öte yandan, Çamoluksporlu futbolcular da sahaya Özataşehirspor Kulübüne baş sağlığı mesajı içeren pankartla çıktılar.

Ekrem Köse başkanlığındaki Çamoluksporlulara şampiyonluk kupası TFF İstanbul Bölge Başkanı Ali Tanrıyaşükür ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcı Abdullah Der tarafından verildi.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (5)

ÇAMOLUK SPOR KULÜP BAŞKANI EKREM KÖSE

EKREM KÖSE “MAÇIN HAKKI DA BERABERLİKTİ”

Şampiyonluk kupasını aldıktan sonra basına açıklama yapan Ataşehir Çamolukspor Kulübü Başkanı Ekrem Köse, uzun süren lig mücadelesinde kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür ederek; “Kalabalık bir taraftar vardı. Güzel bir atmosferde, güzel bir maç oldu. Her iki takım da iyi mücadele verdi. Centilmence bir maç oldu. Zaten takımlar denkti. Maçın hakkı da beraberlikti. Uzun ve zorlu bir maratondan sonra şampiyonluğa ulaştık. Başta hocalarıma, teknik ekibimize, oyuncularımıza, yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.  Başarı iyi bir ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (91)

“ATAŞEHİR’İN GURURU OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Köse, Ataşehir’in gururu olmaya devam ettiklerin, belirterek “Play-off lara kaldık. Play-off grubunda da İstanbul’un en iyi, en köklü 16 takımı mücadele edeceğiz. 8’li iki gurupta oynayacağız. Eksik yerlerimize yeni transferler yaptık. Bu gün takımımız adına gol atan arkadaşımızda yeni transferimizdi. 5, 3, 11 ve 7 numaralı oyuncularımız da yeni transfer. Grup maçlarında da Ataşehir’i en iyi şekilde temsil ederek Bölgesel Amatör Lige çıkmayı hedefliyoruz. Zorlu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (93)

“ATAŞEHİR’İ BAL’DA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Yaklaşık 10 gün sonra başlayacak olan Play-off maçlarının tarafsız sahalarda oynanacağını söyleyen Ekrem Köse, önceki seneden tecrübeleri olduğu mücadeleyi başarıyla tamamlamak istediklerini, hedeflerinin BAL (Bölgesel Amatör Lig)’ine çıkmak olduğunu kaydederek; Ataşehir’i BAL’da temsil etmek istediklerini vurguladı.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (94)

“ŞAMPİYONLUĞU ATAŞEHİRLİLERE HEDİYE ETTİK”

Ataşehir Çamolukspor’un başarılı mücadelesi ile gelen şampiyonluğu Ataşehirlilere hediye ettiklerini söyleyen Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Yurtsever, başarıdaki yardımcılarının payınada işaret ederek; “Zafer Emek ve Hakan Özinan hocamla birlikte uyumlu bir ekip çalışması gerçekleştirdik. Bu sene bir araya geldik. İlk defa Ataşehir Çamolukspor’da çalışıyorum. Çok renkli bir kulüp… Başkanı da çok renkli… İnanılmaz işler yaptık hep beraber. Tesisleşme, kurumsallaşma ve hiyerarşik düzen adına önemli kararlar aldık, büyük hamleler yaptık” dedi.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (98)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (99)

YAPILANMA SÜRECİNDE BEKLENMEYEN SPORTİF BAŞARI KAZANDIK

Bu yapılanma süreci sırasında sportif başarının beklenemeyeceğini kaydeden Yurtsever, “Ancak biz onu da başardık” bunun birinci ayaktaki başarı olduğunu vurgulayıp, başarıda emeği geçen futbolcu ve teknik ekipteki arkadaşlarına teşekkür ederek; “Amacamız gruptan çıkmaktı, çıktık. Play-off mücadelesinde de gruptan çıkarak Ataşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil etmek istiyoruz. Ataşehir’in sportif başarısı ve tesissi çok zayıf. Belediyemiz de bu konuda aktif. Bizlere yardımcı oluyorlar. Hem tesis hem de BAL’daki mücadelemizde birlikte büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Tesisleşme anlamında da önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum. Başarıyı Ataşehir’e armağan ediyorum. İleride bu tip başarılar güncellenecek Ataşehir’de” diyerek Ataşehirlilere yeni başarılar, şampiyonluklar hediye edeceklerini ifade etti.

camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (10)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (12)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (15)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (16)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (37)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (61)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (80)camoluk_baglarbasi_sampiyon_sal (97)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ