logo

CAN KAYBI ARTTI, KIZILAY TRAFİĞE KAPALI

CAN KAYBI ARTTI, KIZILAY TRAFİĞE KAPALI

ankara_teror_saldiriAnkara Kızılay’da Güven Park, Atatürk Bulvarı’ndaki otobüs durağında yaşanan bombalı saldırıda can kaybı 37’ye çıkarken 19 ağır 125 yaralı olduğu ifade ediliyor.

Recep Kenan/İtvhaber.com

Kızılay saldırısı ile ilgili son açıklama Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapılan açıklamada; patlamada olay yerinde 30, hastanelerde 4 ve son olarak yaşanan 3 kayıpla 7’ye çktığını, böylece toplam can kaybının 37 olduğunu açıkladı.

Yaaralı sayısı ile ilgili de açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu 71 olan yaralının 15’inin yoğun bakımda ve durumunun ciddiyetini koruduğunu, 14 yaralının ise müşahade34 altında tutulduğunu söyledi.

Ankara Kızılay’daki bombalı saldırıda 34 olan ölü sayısının 37’ye çıktığı açıklanırken Ankara’daki 10 değişik hastanede durumu ciddi olan 19’u ağır 125 hasta (yaralı) olduğu ifade ediliyor.

Ankara Valiliği tarafından, terör saldırısıyla ilgili olay yeri inceleme çalışmaları devam edeceği belirtilerek, yarın Atatürk Bulvarı’nın Kızılay civarının trafiğe kapatılacağı bildirildi.

14 MART PAZARTESİ KIZILAY CİVARI TRAFİĞE KAPALI

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, terör saldırısıyla ilgili olay yeri inceleme çalışmaları devam edeceğinden, 14 Mart Pazartesi günü Atatürk Bulvarı’nın Kızılay civarının trafiğe kapatılacağı belirtildi. Açıklamada, araç sürücülerinin seyir güzergahlarını buna göre belirlemeleri gerektiği kaydedildi.

ANKARA VALİLİĞİ’NİN İLK AÇIKLAMASI: 27 ÖLÜ 75 YARALI

Ankara Valiliği yaptığı ilk açıklamada, Ankara Kızılay’da meydana gelen patlamada 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 75 kişinin yaralandığını duyurdu. Başkent Ankara’da teröristlerin ilk belirlemelere göre bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda 27 kişinin hayatını kaybettiği 75 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Saldırı, Kızılay Güven Park yakınında Atatürk Bulvarı’nda saat 18.35’te meydana gelmişti. Görgü tanıklarının anlattığına göre bomba yüklü araç, Çankaya yönünde otobüs durağı yakınında özel bir halk otobüsüne arkadan çarparak infilak etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ