logo

ÇANDEF, Çankırılı Milletvekili Aday Adaylarını Tanıtı

ÇANDEF, Çankırılı Milletvekili Aday Adaylarını Tanıtı

CANDEF_aday_tanitimÇANDEF 7 Haziran Genel Seçimlerinde İstanbul’dan başvuran milletvekili adayı adaylarının tanıtımı yaparak Çankırılıların desteklerini gösterdikleri tanıtım toplantısı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Sancaktepe’de Milletvekili Aday Adayları Tanıtım, destek ve İstişare Programı düzenledi. Kahvaltılı toplantının ev sahipliğini Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir yaptı.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 7 Haziran Genel Seçimlerinde İstanbul’dan partilerin aday listesine girme mücadelesi veren milletvekili adayı adaylarının tanıtımı ve adaylaşma mücadelesinde Çankırılıların desteklerini göstermek amacı ile bir tanıtım toplantısı düzenledi.

CANDEF_aday_tanitim_-toplu_1

Sancaktepe Bervaze Sosyal Tesisleri’nde 08 Mart Pazar Günü düzenlenen kahvaltılı tanıtım toplantısına CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, ev sahibi de olan Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Civan Dağlar, Pendik Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil Önder, MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karot, Vakıf ve Federasyon yöneticileri, Çankırılı belediye meclis üyeleri, muhtarlar, dernek ve birlik başkan ve yöneticileri ile 7 Haziran Genel seçimlerinde partilerinin aday listelerine girme mücadelesi veren aday adayları katıldı.

ÇANDEF’in siyasi ayrım yapmadan bütün Çankırılı aday adaylarını desteklediklerini, bütün siyasi partilerden Çankırılı adayların listelere girmesi için mücadele ettiklerini belirten İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (ÇANDEF) Zekeriya Açıkgöz, açılış konuşmasında bu güne kadar siyasi partilerin yönetim kadrolarında yeteri kadar yer almadıklarının altını çizerek; İstanbul’da 350 bin Çankırılının olduğunu, siyasette temsilde hak ettikleri yerde olmadıklarını söyledi.

CANDEF_aday_tanitim_zekeriya

“Her Siyasi Parti Listesinde Seçilecek Yerde Olmalıyız”

Bütün Çankırılı İstanbul milletvekili aday adayları ile Çankırı dernek, STK ve birlik yöneticileri ile Çankırılı kanaat önderlerini bir araya getirmek amacı ile düzenledikleri kahvaltılı toplantıya gösterilen ilgiden memnuniyetini belirten ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, birlikte Çankırılı aday adaylarına katkı vermenin, her siyasi partide seçile bilecek yerde listelerde yer almalarını sağlamanın yollarını arayacaklarını söyledi.

Ilgazlı Şehit Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’ya rahmet ailesine ve yakınları ile tüm Çankırılılara baş sağlığı dileyen İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz katılımcılardan Ilgazlı Şehit Pilot Delikanlı için dua istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, ev sahibi de olan Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Civan Dağlar, Pendik Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil Önder, MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karot kısa birer konuşma ile katılımcıları selamladılar.

CANDEF_aday_tanitim_kadir

“Kendimize Yakın bulduğumuz Partiye Üye Olalım”

Seçim çalışmalarında Çankırılılardan kendine yakın gördükleri siyasi partiye üye olmasını istediğini söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt; “Üzülerek ifade edeyim ki bu gün de aynı şeyleri söylemek zorundayım. Biz Çankırılılar siyasi partilere üye olmuyoruz. Üye olmayınca da yönetimde söz hakkımız olmuyor. Söz hakkımız olsun istiyorsak, yönetimde temsilde dikkate alınmak istiyorsak kendimize yakın bulduğumuz siyasi partiye üye olarak yönetim kadrolarında yerimizi almalıyız” dedi.

Kendisinin de ikinci kez milletvekili aday adayı olmak için partisinden başvurduğunu, Çankırılı ada adaylarındaki sayının arttığını gördüğünü söyleyen Kadir Gökmen Öğüt, aday sayısı ne kadar çok olursa tercihte o kadar çok olasılığın artacağını söyledi.

Aralarında Kadir Gökmen Öğüt’ün de yer aldığı 7 Haziran Genel Seçimlerinde partilerinden aday olmak için başvuran Çankırılı aday adayları yaptıkları konuşmalarla katılımcılar kendilerini tanıtıp, aday adaylık süreci ve sonrası partilerinde listeye girerlerse Çankırılıların kendilerine destek vermeleri için yardımlarını istedi.

CANDEF_aday_tanitim_-toplu_aday_adaylar

7 Haziran Genel Seçimlerinde İstanbul’dan aday adayı olup toplantıya katılarak tanıtım konuşması yapan Çankırılı siyasetçiler:

Kadir Gökmen Öğüt (CHP 1. Bölge)

Erdal Yılmaz ( Ak Parti 1. Bölge)

Olcay Karaot (Ak Parti 1. Bölge)

Hasan Benli (MHP 1. Bölge)

Mehmet Dereli (MHP 1. Bölge)

Fatih Eryılmaz (MHP 1 Bölge)

Muhammed Emin Akbaşoğlu (Ak Parti 2. Bölge)

Fatih Erol (Ak Parti 2. Bölge)

Mevlüt Kandemir (Ak Parti 2. Bölge)

Erdem Köse (Ak Parti 2. Bölge)

Yaşar Çeribaş (Saadet Partisi 3. Bölge)

CANDEF_aday_tanitim_-toplu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ