logo

Çankırı Kurşunlu İlçesinde Otobüs Kazası 34 Yaralı

Çankırı Kurşunlu İlçesinde Otobüs Kazası 34 Yaralı

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Cenaze defni için Kurşunlu ilçesi Hocahasan köyüne giden otobüste meydana gelen kazada 34 kişi yaralandı.

İstanbul’dan Çankırı’ya cenazeye gidenleri taşıyan Cemil Güney (43) yönetimindeki yolcu otobüsü, Kurşunlu ilçesine bağlı İğdir Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, 34 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Cenaze defni için Kurşunlu ilçesi Hocahasan köyüne giden otobüs, Kurşunlu da kaza yapmıştır.

Kazada, 34 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Cenaze defni için Kurşunlu ilçesi Hocahasan köyüne giden otobüs, Kurşunlu da kaza yaptı.

İstanbul’dan, Çankırı’daki bir cenazeye gelenleri taşıyan Ümraniye Belediyesine ait olduğu öğrenilen Cemil Güney’in (43) kullandığı 34 VN 2677 plakalı otobüs, Kurşunlu ilçesi yakınlarında yoldan çıkarak devrildi. 34 kişi yaralandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ