logo

Çankırı Vakfı, UNESCO Anma Programı Bilge Tonyukuk Etkinliği

Çankırı Vakfı, UNESCO Anma Programı Bilge Tonyukuk Etkinliği

Çankırı Vakfı, Bilge Tonyukuk Abidesinin Dikilişinin 1300. Yıl Dönümü nedeniyle UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programı kapsamında etkinlik düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bilge Tonyukuk Abidesinin Dikilişinin 1300. Yıl Dönümü nedeniyle UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programı kapsamında Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından Şili’de etkinlik düzenleniyor.

Mustafa Can başkanlığındaki Çankırı Vakfı, Bilge Tonyukuk Abidesinin Dikilişinin 1300. Yıl Dönümü UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programı kapsamında etkinlik düzenlendi.

Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından Şili’de düzenlenen etkilikle ilgili UNESCO 2020 Yılı Bilge Tonyukuk Abidesinin Dikilişinin 1300. Yıl Dönümü UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programı’ kapasmındaki etkinlik davwetinde “Münasebetiyle Çankırı Vakfı Olarak Düzenlediği zengin içerikli “ Bilge Tonyukuk’u Anma Programına” tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

2020 YILI UNESCO ANMA VE KUTLAMA YIL DÖNÜMLERİ PROGRAMI’NDA

Bilge Tonyukuk Abidesinin Dikilişinin 1300. Yıl Dönümü nedeniyle 2020 yılı için ülkemizin önerisi Azerbaycan,  Kazakistan,  Kırgızistan, Moğolistan ve Özbekistan’ın desteğiyle Bilge Tonyukuk Abidesinin Dikilişinin 1300. Yıl Dönümü UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programı’na alınmıştı.

Yer: Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi

Tarih: 23 Şubat 2020 Pazar

Saat : 14:00

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ