logo

ÇANKIRI’da Hızlandırılmış Yaz Okulu Başlıyor

ÇANKIRI’da Hızlandırılmış Yaz Okulu Başlıyor

caniri_yaz okulu_1Çankırı Belediyesi düzenlenen yaz kursları sonrasında hızlandırılmış yaz okulu açıyor. Çankırı’da hızlandırılmış yaz okulu açılıyor. Yaz kurusu sonrası yaz okulu.

Çankırı Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi hazırladığı programla hızlandırılmış yaz okulunu açıyor.

Okulların kapanması ile birlikte birçok alanda farklı yaş grupları için yaz kursları düzenleyen Çankırı Belediyesi, kursların tamamlanmasına yakın hızlandırılmış yaz okulu açma kararı aldı.

Ramazan ayının yaz tatiline denk gelmesi sebebi ile yaz kurslarını kaçıran aileler ve çocukları ile çalışan aileler de düşünülerek hazırlanan hızlandırılmış yaz okulunda Kur’an-ı Kerim, drama ve resim dersleri yer alacak. 80. Yıl Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinde hızlandırılmış bir program dâhilinde verilecek kurslara 7–12 yaş aralığındaki çocuklar başvurabilecek.

Altı hafta boyunca hafta içi her gün saat 10.00’dan 17.00’ye kadar verilecek eğitimin yanı sıra çocukların fiziksel, zihinsel ve psikolojik gelişimine katkı sağlayacak uygulamalı faaliyetler de yer alacak.

Hızlandırılmış yaz kurslarına katılmak isteyenlerin başvuru kayıtları, Belediye Beyaz Masa bürosundan ve 80. Yıl Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinden yapılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ