logo

Çankırılı Millet İttifakı Üyeleri Ataşehir’de Buluştu

Çankırılı Millet İttifakı Üyeleri Ataşehir’de Buluştu

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçiminde Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen CHP ve İyi Parti ortaklığındaki Çankırılı Millet İttifakı üyeleri ile gönüllüler Ataşehir’de bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP ve İyi Parti ortaklığındaki Çankırılı Millet İttifakı üyeleri ile gönüllüler seçim sonrası bir araya gelerek, seçim çalışmaları sırasında oluşan birlikteliği daha da genişleterek, siyasi ayağında hemşerilerinin daha iyi yerlerde olabilmesi, birbirlerini desteklemesi ve bu destekle birlikte oluşabilecek ortamlarda içlerinden birilerinin Çankırılıları temsil etmesi hem de makamdaki hemşerilerinin desteklenmesi amacı ile çalışma yaptılar.

Yakın zamanda seçim görünmese de her an seçim olacakmış gibi hazır olunmasının altının çizildiği toplantıda, bundan sonraki seçimlerde faydalı olacağı ifade edildi.

ÇANKIRILI MİLLET İTTİFAKI GÜÇ BİRLİĞİ OLUŞTURACAK YAPILANMADA

Millet İttifakı’nı güçlendirerek daha etkin faaliyetler düzenlemek, bu kapsamda Millet İttifakı üyesi Çankırılıları idari ve siyasi alanda daha etkili makamlarda ve çok daha fazla sayıda görev almasını sağlamak amacıyla güç birliği oluşturacak yapılanma sürecini tamamlayarak çalışmalara başlama kararı alınan sonuç bildirgesinde görüş birliğine varıldı.

24.Dönem CHP İstanbul Milletvekili ve önceki dönem PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, 27. Dönem CHP 2 Bölge Milletvekili Adayı İsmail Yüksel, İyi Parti kurucularından İstanbul İl kurucu yöneticisi ve Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç, Ataşehir Belediye Meclisi CHP’li Üyesi Ertuğrul Baysal, Maltepe Belediyesi CHP’li Üyesi Erol Tepebaşı, İyi Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2. Başkanı Alişan Dancı ile birlikte siyasi partilerin ilçe ve mahalle yöneticilerinin aralarında olduğu Millet İttifakı üyesi Çankırılı önde gelen siyasiler ve STK temsilcileri düzenlenen toplantıda siyasi birlikteliğin güçlenerek devamı yönünde karar aldılar.

ÇANKIRILI HEMŞERİLERİNİN GÖREV ALMASI İÇİN MÜCADELE

18’i CHP’li, 18’i İyi Partili millet ittifakı Çankırılı Ataşehir’de Çerkeş Dernekler Birliği merkezinde buluşarak birlikteliğin devamı yönünde karar aldı. Yapılan toplantıda yakın gelecekte İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı bünyesinde yapılacak görevlendirmelerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte omuz omuza çalışacak Çankırılı hemşerilerinin görev alması için mücadele edilmesi, bu kapsamda girişimde bulunulması görüşü kabul edildi.

ÇANKIRILI SİYASETÇİLERİN HEMŞERİLERİNİN DESTEKLENMESİ

Öte yandan mahalle, ilçe ve il ile Genel Merkez yönetimlerinin belirleneceği Millet İttifakı siyasi partilerin yönetimlerine talip Çankırılı siyasetçilerin hemşerileri tarafından desteklenmesinin önemine işaret edildi. Çankırılı siyasetçilerin güçlenmeleri için görüşleri doğrultusundaki siyasi partilere üye olmalarının öneminin altı çizildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ