logo

ÇANKIRILILAR ÜMRANİY’DE İFTAR SOFRASINDA AĞIRLANDI

ÇANKIRILILAR ÜMRANİY’DE İFTAR SOFRASINDA AĞIRLANDI

umraniye_cankirililar_iftar (0)Düzenlediği iftar programlarıyla hemşehri derneklerini bir araya getirmeye devam eden Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Çankırılılar Derneği’ni iftar sofrasında ağırladı.

Hemşehri derneklerine yönelik iftar programları düzenleyen Ümraniye Belediyesi, bu kez Çankırılılar Derneği’ni ve hemşehrilerini misafir etti.

Ümraniye’deki iftar programına AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve yönetimi, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Serap Eşit Elveren, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyon Başkanı Zekeriya Açıkgöz, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, Ümraniye Çankırılılar Dernek Başkanı Can Anbarkaya, mahalle başkanları, meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve Çankırılılar katıldı.

İftar programında, Kur’an tilavetinin ardından ezanın okumasıyla oruçlar açıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ümraniye Çankırılılar Dernek Başkanı Can Anbarkaya, “Ümraniye Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz iftar sofralarında sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bizleri bir araya getiren Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can Beyefendi’ye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyon Başkanı Zekeriya Açıkgöz, “Bu organizasyonda emeği geçen, Çankırılılara kapılarını açan çok değerli Belediye Başkanı Hasan Can’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Serap Eşit Elveren yaptığı konuşmasında, “Rabbime şükürler olsun ki bizleri bir kez daha ramazana kavuşturdu. Dernek iftarlarımızla, Ümraniye Meydanı’nda hemşehrilerimize tahsis ettiğimiz stantlarla Ümraniye’de ramazan ayrı bir güzel geçiyor. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Öncelikle bu güzel ortamlarda bulunmayı bizlere nasip eden Cenab-ı Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bizlere bu sofrayı kuran ve derneğimize tahsis eden değerli Belediye Başkanımız Hasan Can Beyefendi’ye, Ümraniye Çankırılılar Dernek Başkanına teşekkür ediyorum” dedi.

İftar program sonrası etkinlik alanına geçen Çankırılılar, Ümraniye Meydanı’nda bulunan dernek stantlarında ağırlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ