logo

ÇANKIRI’YA YENİ VALİ ATANDI

Valiler kararnamesi yayınlandı.  Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Merkez Valiliği’ne çekildi. Çankırı Valiliği’ne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Mesut Köse atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni yayınlanan Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne çekilen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’dan boşalan Çankırı Valiliği’ne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Mesut Köse atandı.

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesi ile 50 ilin valisi değişti, 22 vali merkeze çekildi. 26 vali il değiştirirken 7’si kaymakam 24 bürokrat vali olarak atandı.

İstanbul ve Ankara valileri yerlerini korurken, İzmir, Bursa ve Antalya illerinin valileri yer değiştirdi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Merkez Valisi olarak görevlendirilirken, Çankırı’ya yeni Vali atandı. Çankırı Valiliği’ne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Mesut Köse atandı.

28 Ocak 2016 tarihinde Bakanlık müsteşarlığı olarak görevlendirilen yeni Çankırı Valisi Mesut Köse ilk defa Vali olarak atanan isimler arasında yer alırken, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ise merkeze çekilen 22 vali arasında yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ