logo

Çekmeköy Belediyesi’nde Orhan Çerkez Dönemi Başlıyor

Çekmeköy Belediyesi’nde Orhan Çerkez Dönemi Başlıyor

40 yıldır yaşadığı ve CHP’den aday olduğu seçimde Çekmeköy’de Belediye Başkanlığını kazanan Orhan Çerkez, mazbatasını alarak göreve başladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Çekmeköy’de Belediye Başkanlığını kazanan Orhan Çerkez, göreve başladı.

Kadıköy’de başladığı belediye serüvenini, Ataşehir Belediye başkan yardımcısı olarak sürdüren, Orhan Çerkez, aday olduğu Çekmeköy’de Belediye Başkanı seçilerek yerel yönetimdeki süreci yeni bir aşamaya taşıdı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, yaptığı açıklamada, “İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. 40 yıl önce İstanbul’a geldiğimde ikamet ettiğim, sokaklarında dolaştığım Çekmeköy’e belediye başkanı olmam benim için büyük onur, büyük şeref. 38 yıllık belediyecilik tecrübemi, bilgimi ve birikimimi bu güzel ilçeye aktarıp daha güzel, daha yaşanabilir bir Çekmeköy için çalışacağım. Değerli yol arkadaşlarım, sevgili hemşehrilerim, Çekmeköy’e Belediye Başkanı olarak hizmet edecek olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan görevi devralan Orhan Çerkez, “Mazbatamızı aldıktan sonra Çekmeköy’ün Kurucu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Poyraz’la devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Kendisine 15 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi Çekmeköy’deki projeleri hayata geçirmek için canla başla çalışma zamanı.” Dedi.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan adayı olan  Orhan Çerkez, seçim %49,22 oran ve 82.974 oy ile tamamlayarak CHP Çekmeköy Belediye Başkan oldu.

En yakın takipçisi AKP adayı Ahmet Poyraz %39,50 oran ve 66.594 oyla ikinci sırada yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ