logo

Cem Uğur Günel, ‘Sizler Bizim İçin Çok Önemlisiniz’

Cem Uğur Günel, ‘Sizler Bizim İçin Çok Önemlisiniz’

İlçe kongre süreci devam ederken CHP de Ataşehir İlçe Başkanlığına aday olduğunu ilk açıklayan Cem Uğur Günel, Ataşehir’in mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Seçilince muhtarları ziyaret edeceğinin ifade eden Cem Uğur Günel, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Seçilince sizlerin bir evladı olarak yanınıza geleceğim. Bana kucak açacağınızdan eminim. Sorunları birlikte çözeceğiz.” Dedi.

BİR OLMAYA YANİ BİZ OLMAYA ADAYIZ

“450 bin nüfuslu Ataşehir’imizde herkesle kucaklaşmaya geliyorum” ifadeleri ile açıklamasına başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkan adayı Cem Uğur Günel, mahallelerin sorunlarını bilen muhtarlarla iş birliğine verdiği öneme vurgu yaparak; “Ataşehir’de herkesi kucaklamayı başarmaya çalışacağız. CHP Ataşehir’de ilçe başkanı değil, herkesle bir olmaya yani biz olmaya adayız. Mahallelerde her türlü sorunları sizler çok iyi biliyorsunuz.  Beraber, ortaklaşa bu süreci yürüteceğiz.  İnanıyorum ki çok güzel şeyler başaracağız. 55 tane projemiz var. Güzel proje bunlar. Biz toplumun her kesimine ulaşmak istiyoruz.  Bizde din, mezhep, dernek, yörecilik, memleketçilik anlayışı tamamen bitmiştir. Burayı bir kent olarak görüyoruz. Yapacağımız projelerde göreceğiz, gözlemleyeceğiz.  Burası bizim yaşam alanımız. Hep birlikte geliştireceğiz. Bugün Atatürk Mahallesi, İçerenköy Mahallesi neyse, Ferhatpaşa Mahallesi de aynısı olacak. Olması gerekiyor…  Ataşehir 17 mahalleden oluşuyorsa, toplumun her kesimine hitap etmek gibi bir görevimiz vardır.” Dedi.  

SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ

Siyaseti muhtarlardan öğrendiğinin altını çizen Cem Uğur Günel, seçilince muhtarları ziyaret edeceğinin ifade ederek; “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Bir buçuk aylık bir süremiz var. Bu süreden sonra, seçilince sizlerin bir çocuğu bir evladı olarak yanınıza geleceğim. CHP yöneticisi değil, çocuğunuz, evladınız olarak geleceğim. Bana kucak açacağınızdan eminim. Çünkü siz mahallenizi seviyorsunuz.  Sorunları birlikte çözeceğiz.” Şeklinde konuştu.

İNANIYORUM Kİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Cem Uğur Günel, açıklamasında; “Yönetimi liyakat sahibi kişilerden oluşturacağız. Yönetimimde Avukat, İnşaat Mühendisi ve Doktor kesinlikle olacak. Bununda alt yapısını hazırladık. Gittiğimiz yerde sorunu çözebilecek veya insanları tatmin edecek bilgi ve beceriye sahip bir kadroyla çıkacağız. Bu süreç içinde sizleri tek tek ziyaret ederek projelerimi sizlerle paylaşacağım. Eksiklerimiz olabilir. Sizlerin bize katmak istediği bir şeyler muhakkak olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ