logo

Cemal Enginyurt, ‘Bir Oy Kemal’e, Bir Oy Cemal’e’

Cemal Enginyurt, ‘Bir Oy Kemal’e, Bir Oy Cemal’e’

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Cemal Enginyurt Türkeş, Erbakan ve Ecevit’in ortaklarını hatırlatarak, “Bir Oy Kemal’e, Bir Oy Cemal’e” diye destek istedi.    

Recep Kenan/itvhaber.com

Millet İttifakı üyesi Demokrat Parti Milletvekili, CHP listesinden İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Ataşehir İlçe binası açılış törenine katıldı.

14 Mayıs’ta Millet İttifakı kontenjanından CHP listesinden İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Cemal Enginyurt Alpaslan Türkeş, Necmettin Erbakan ve Bülent Ecevit’in ortak hükümet kurduklarını hatırlatarak bu gün Millet İttifakı için çalıştıklarını kaydederek; “Bir Oy Kemal’e, Bir Oy Cemal’e” ifadeleri ile destek istedi.    

MOĞOL İSTİLASINDAN DAHA FAZLA SOYGUN DÜZENİNE DUR DİYECEĞİZ

Sarı saçlı mavi gözlü Mustafa Kemal Atatürk’ün yol arkadaşları olarak adını yazdırmak üzere çıkılan yolun hayırlı olmasını dileyen CHP listesinden İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, “14 Mayıs’ta ‘yeter söz milletin’ diyeceğiz. 14 Mayısta 21 yılda bu ülkede Moğol istilasından daha fazla vurgun, talan, soygun düzenine dur diyeceğiz. Gece yarıları tweet attı diye gece yarıları yazdığı yazılardan dolayı tutuklanan ve düşüncelerinden dolayı dayak yiyen, hatta fikrinden dolayı öldürülen Sinan Ateş’lerin daha adil daha büyük bir Türkiye’de hesabın sorulacağı günleri hep birlikte yaşayacağız.  

ALTILI MASAYI DESTEKLEYEN BİR YEDİNCİ VAR

“Altılı Masayı destekleyen bir yedinci var. ‘O’nun bizimle olmasından gurur duyuyoruz. “O”nun adı ‘Sarı saçlı mavi Gözlü dev adam’.” Diye konuşan Cemal Enginyurt, “ Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi; 418 milyar doların, kaybolan 128 milyar doların hesabını soracağız.” Dedi.

Demokrat Parti Ataşehir İlçe binası açılış törenine katılan Millet İttifakı üyesi Demokrat Parti Milletvekili, CHP listesinden İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Cemal Enginyurt konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

MÜLAKATI KALDIRARAK HAKKINI TESLİM EDECEĞİZ

“14 Mayıs seçimlerine giderken maalesef iktidarın dengesi bozuldu. 96 almış KPSS sınavında bir çocuğun mülakatta elli verilerek hakkının yenilmesinin biz iktidar olduğumuzda mülakatı kaldırarak hakkını teslim edeceğiz.”

EYT’Yİ EKSİK ÇIKARDI

“‘Recep Tayyip Erdoğan seçimi kaybetsem EYT vermeyeceğim’ diyordu. EYT’yi eksik çıkardı. 8 Eylül 1999’da sigortalı olan 2023’te emekli olacak. 9 Eylül 1999’da yani bir gün sigortalı olan 2041 yılında emekli olacak. Adaletsiz bir yasa çıkarttı. Staj yapmış olanların sigorta hizmetlerini saymadı. Milyonlarca insanın hakkını yedi. Emekliye 7.500 lira verdim diyor ama Ataşehir’de 10.000 liranın altında ev kirası yok.”

YAPTIĞIN ZAMLARLA DOĞALGAZI MİLLET ÖDEYEMEZ HALE GELMİŞ

“25 metreküp doğalgazı devlet karşılayacak. 25 metreküp Türk lira olarak karşılığı 150 lira. Yaptığın zamlarla doğalgazı artık millet ödeyemez hale gelmiş. Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs’ta faturayı bedava yapacakmış. Niye 13 Mayıs’ta yapmıyorsunuz? Hadi madem bedava yapacaksan 13 Mayıs’ta yap.”

ET ALAMIYOR BİZİM İNSANIMIZ!

“Numan kurtulmuş diye bir adam çıkmış, diyor ki; biz Togg diyoruz, bunlar soğan diyor. Numan sen tok diyeceksin senden Toggu yok ki zaten. Maşallah 5 maaş 10 maaş her birisinin dümeni yerinde. Togg kaç lira? 1,5 milyon lira. Soğanı alamıyor 35 liraya. Adamın verdiği örneğe bak. Biz et diyoruz, çünkü et alamıyor evine bizim insanımız.”

BEN DİYORUM Kİ BİR OY KEMAL’E, BİR OY CEMAL’E

“Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olunca, mecliste de biz çok güçlü olacağız ki istediğimiz şekilde bu milletin bizden beklentilerine cevap verelim. Onun için de ne yapıyoruz, mücadele ediyoruz, koşturuyoruz. Ben diyorum ki Bir oy Kemal’e, bir oy Cemal’e…”

“MASANIN YEDİNCİSİ SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ DEV ADAM”

“Telefonumuzda, sosyal medyamızda kim varsa ulaşalım. Bu masanın yedincisi terörist dediler. Biz biliyoruz ki, biz inanıyoruz ki, bu masanın bir yedincisi var. Altılı Masayı destekleyen bir yedinci var. ‘O’nun bizimle olmasından gurur duyuyoruz. Onur duyuyoruz. -“O”nun adı; Sarı saçlı mavi Gözlü dev adam.-”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ