logo

03 Kasım 2022

Cemiyetin Ünlü İsimleri Astroloji Sohbetinde Buluştu

Cemiyetin Ünlü İsimleri Astroloji Sohbetinde Buluştu

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, ünlü astrolog Filiz Özkol’un Piano Piercing House Cafe’de gerçekleşen astroloji sohbetinde bir araya geldi.

Astroloji dünyası için büyük önem taşıyan güneş tutulmasından bir gün sonra ve PianoJewellery Kurucusu Aytaç Kamar’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete, aralarında Kültürel Dönüşüm Derneği Başkanı Zafer Kozanoğlu, Buket Taşdelen, Işıl Reçber, Müge Sırmabıyık, Meral Yazıcı, Neslihan Kozanoğlu, Nirgül Dilek, Selmin Selçuk, Serap Sarı, Serpil Sarıkatipoğlu, Aylin Hoşzeban, Çiğdem Kurt, Esra Erandan, Güniz İyianlar, Jülide Önengüt ve Yıldız Öz Samaha’nın da yer aldığı isimler katıldı.

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, dünyanın önemli başkentlerinde yer alan piercing&kafe konseptinin Türkiye’de ilk kez uygulandığı Piano Piercing House Cafe’de çok özel bir astroloji sohbetinde buluştu. Ünlü astrolog Filiz Özkol’un güneş tutulmasının burçlar üzerindeki etkileri ile 2023 yılını yorumladığı ve Piano Jewellery Kurucusu Aytaç Kamar’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete,aralarında Kültürel Dönüşüm Derneği Başkanı Zafer Kozanoğlu, Buket Taşdelen, Işıl Reçber, Müge Sırmabıyık, Meral Yazıcı, Neslihan Kozanoğlu, Nirgül Dilek, Selmin Selçuk, Serap Sarı, Serpil Sarıkatipoğlu, Aylin Hoşzeban, Çiğdem Kurt, Esra Erandan, Güniz İyianlar, Jülide Önengüt ve Yıldız Öz Samaha’nın da yer aldığı ünlü isimler katıldı.

Işıl Reçber’e Sürpriz Doğum Günü

Londra’dan gelen Işıl Reçber de davetliler arasındaydı. Etkinlikte ayrıca Reçber’e özel hazırlanan pasta ile sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı.

Filiz Özkol’un samimi sohbeti ile renklenen davette konuklar hem astroloji hakkında merak edilen sorularına yanıt aldı hem de Piano Jewellery’nin göz alıcı ve zamansız mücevher tasarımlarını yakından inceleme fırsatı buldu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ