logo

Cengiz Erdem Emlak Konut GYO’daki Görevine Başladı

Cengiz Erdem Emlak Konut GYO’daki Görevine Başladı

Emlak Konut GYO’da 5 yıldır genel müdürlük görevini sürdüren Hakan Gedikli’den bayrağı devralan Cengiz Erdem YK Üyeliği ve Genel Müdürlük görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Emlak Konut GYO’da 5 yıldır genel müdürlük görevini sürdüren Hakan Gedikli, bayrağı göreve yeni atanan Cengiz Erdem‘e devretti.

Emlak Konut GYO’dan yapılan açıklamayla, 5 yıldır genel müdürlük görevini sürdüren Hakan Gedikli, bayrağı gayrimenkul ve ulaştırma sektöründe önemli görevleri üstlenen Cengiz Erdem’e devrettiği duyuruldu.

Emlak Konut GYO sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Cengiz Erdem’in göreve başladığı, “Bugün itibariyle, Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevine başlayan Sn. Cengiz Erdem Bey’e görevinde başarılar dileriz.” İfadeleri ile duyuruldu.

1969 yılında Kars’ta dünyaya gelen Cengiz ERDEM, 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2023 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü eğitimini tamamladı.

Meslek hayatına kendi şirketinde başlayan ERDEM, özel sektörde de yöneticilik yaptıktan sonra 1997 yılında KİPTAŞ’ta Harita Mühendisi olarak görevlendirildi. ERDEM, sırasıyla Harita Uygulama Şefi, Altyapı ve Harita Uygulama Şefi, Altyapı Harita Uygulama ve Proje Amiri, Kentsel Dönüşüm Amiri, İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı görevlerini yürüttü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Elektronik Haberleşme Daire Başkanı olarak görev yaparken Emlak Konut GYO’da göreve başladı. 3 çocuk babası olan Cengiz Erdem İngilizce biliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ