logo

CHP A. Adayı Tahsin Usta Ataşehir’de Örgütle Buluştu

CHP A. Adayı Tahsin Usta Ataşehir’de Örgütle Buluştu

CHP_tahsin_usta_atasehirCumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tahsin Usta ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Usta CHP Ataşehir İlçe Örgütünü ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Mart’ta İstanbul’daki 3 bölge ile birlikte yurdun birçok seçim bölgesinde ön seçim yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adayları seçim bölgelerinde ilçe örgütlerini ziyaret ederek delegelerden ön seçimde desteğini istiyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Aday Adayı Usta, İlçe yöneticileri, mahalle sorumluları ve partililer ile bir araya geldi. CHP İlçe merkezinde yöneticiler ve partililerle buluşan Tahsin Usta ön seçimde oy kullanacak partililerden destek istedi.

Aynı zamanda bölgeden aday adayı olan İsmail Coşkun ve Kadir Karşıgil ile de bir araya gelen Usta, kendilerine başarı dileklerinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tahsin Usta Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanlığı yanı sıra  bir çok STK’da yönetici olarak göreve devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

                Tahsin Usta Kimdir?

1960 yılında Trabzon’da doğan Tahsin Usta, Beşikdüzü Öğretmen Okulu’ndan sonra İstanbul Marmara Üniversitesi İ.İ.B. Fakültesi’ni bitirdi.CHP_tahsin_usta_atasehir-

Mezuniyetinden sonra uzun süre İ.İ.B.F. Mezunlar Derneği’nde başkanlık yaptı. Genç yaşlarında Mavi Kültür Sanat Dergisi’ni çıkarttı.

SHP Fatih İlçe Saymanlığı görevinde bulundu.

Sivil toplum örgütlerindeki sevdasına daha sonra Trabzon Dernekler Birliği Başkanlığı ile devam etti.

Trabzon Kültür Sanat ve Haber Dergisi’nin kuruculuğunu yapıp, dernek adına da derginin sahibi oldu.

Birçok yerel ve ulusal televizyon ve radyo programına çıkarak sivil toplum örgütleri ve çalışmaları hakkında farkındalık yaratmaya çalıştı.

Birçok insanın hayatını yitirdiği Çernobil faciasını ulusal bazda dile getirerek nükleer enerjiye karşı etkinlikler organize etti ve halen mücadelesini sürdürüyor.

Hali hazırda Otizmliler Bakım ve Eğitim Derneği Genel Sekreterliği, Otizm ve Engelli Dernekleri Federasyonu Saymanlığı ve Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevlerini sürdürmekte.

Sivil toplum örgütleri ve yardımlaşma derneklerindeki resmi ve gönüllü görevlerinden sonra çalışmalarına meclis çatısı altında daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde devam edebilmek için birçok sivil toplum örgütünün de desteğiyle CHP İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu.

CHP_tahsin_usta_atasehir-6

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ