logo

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel Seçim Çalışmalarına Başladı

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel Seçim Çalışmalarına Başladı

Ataşehir belediye başkan adaylığı açıklanan Onursal Adıgüzel adaylığı açıklanınca ilk olarak, birlikte çalıştığı partili yol arkadaşlarının kabirlerini ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel kabir ziyaretleri ile ilgili açıklamasında, “Adaylığım açıklandıktan sonraki ilk ziyaretimi, zamansız yitirdiğimiz yol arkadaşlarım Behçet abim, kardeşlerim Serdar ve Uğurcan’a yaptım. Anıları mücadelemize güç katmaya devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri ile seçim çalışmalarına başlayan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Cemevi ve STK de ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Ataşehir Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Pirsultan Abdal Ataşehir ve İçerenköy Cemevlerini ziyaret ettik. Malatya Arguvanlılar Derneği’nin düzenlediği Abdal Musa etkinliğine katıldık. İlçe Başkanımız Celal Yalçın ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bizi güler yüzleri ile karşılayan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Adaylığının açıklanması ile birlikte 31 Mart yerel seçimi çalışmasına başlayan CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, Tokat Ahmetalan Köyü Derneğini ziyaret etti. İçerenköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ