logo

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel’e Gençlerden Destek Geldi

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel’e Gençlerden Destek Geldi

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel’in çalışmaların Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve İl Başkanı Erdem Kara’dan destek geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’in seçim çalışmalarına Ankara’dan Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve Gençlik Kolları İl Başkanı Erdem Kara ile ekip arkadaşlarından destek geldi.

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, genel merkez ve gençlik kolu destekli çalışmaları kapsamında semt pazarı ve STK ziyareti gerçekleştirdiler.

 Onursal Adıgüzel, çalışmalar ile ilgili paylaşımında, “Çalışmalarıma destek vermek için Ankara’dan gelen Gençlik Kolları Genel Başkanımız @gencosmankillik ve Gençlik Kolları İl Başkanımız @erdemkarachp’yla Kayışdağı Semt Pazarımızı ziyaret ettik.” Dedi.

STK çalışmaları kapsamında İstanbul Adıyamanlılar Derneği’ni de ziyaret eden Onursal Adıgüzel, açıklamasında, “Gençlik Kolları Genel Başkanımız Gençosman Killik ve Gençlik Kolları İl Başkanımız Erdem Kara’yla birlikte, İstanbul Adıyamanlılar Derneği’ni ziyaret ettik. Dernek yönetiminin isteğiyle, derneğimize üye olmayı da ihmal etmedik…” ifadelerini kulandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ