logo

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’ndan Örgüte Kahvaltılı Teşekkür

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’ndan Örgüte Kahvaltılı Teşekkür

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 31 Mart ve 23 Haziran’da görev alan sandık görevlileri ve okul sorumlularına yönelik teşekkür amaçlı kahvaltı programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı yönetimi tarafından düzenlenen 31 Mart ve 23 Haziran’da görev alan sandık görevlileri ve okul sorumlularına yönelik teşekkür amaçlı kahvaltı programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Sevgi Uluğ ve Belediye meclis üyeleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı yönetimi ile Hamiyet Ardıbatan başkanlığındaki İlçe Kadın Kolları yönetimi, Gençlik Kolları örgütü, CHP Ataşehir mahalle örgütleri, sandık görevlileri ve okul sorumluları ve davetliler katıldı.

Sunumunu CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Sekreteri Onur Çivi tarafından gerçekleştirilen sandık görevlileri ve okul sorumlularına yönelik teşekkür amaçlı kahvaltı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Teşekkür amaçlı düzenlenen kahvaltı programının açılışında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, 100 yıl ayaklaşan Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşıyacak olanların Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olduğunun altını çizerek; “31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde milletimizle yeni bir umut olarak ayağa kalktık. Milletin biz iktidara gelince rahat nefes alacağını bir kez daha gördük. Bu güm İstanbul, Ankara, İzmir, Hatay, Mersin’de yaşasın demokrasi sloganları atılıyor olması yerelde iktidar olduğumuzun göstergesidir. Elde edilen başarı hepimizindir. Hepinizi kutluyor, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 28. Oktober 2019

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel yaptıkları konuşmalarda örgüt olmadan seçilenlerin hiçbir önemi olmadığı vurgulanarak 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde görev alan, özveriyle çalışan parti örgütüne teşekkür ettiler.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı hamiyet Ardıbatan’da yaptığı konuşmada örgütü ile birlikte kadın kolları görevlilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ