logo

CHP İstanbul İl Başkanlığı İstanbul Adaylarını Tanıttı

CHP İstanbul İl Başkanlığı İstanbul Adaylarını Tanıttı

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Maslak’taki Hilton Oteli’nde gerçekleşen ”Kampanya Koordinasyon” ve aday tanıtımı toplantısında İstanbul İlçe başkan adaylarını tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Canan Kaftancıoğlu başkanlığında CHP İstanbul İl Başkanlığı, Maslak’taki Hilton Oteli’nde gerçekleşen ”Kampanya Koordinasyon” ve aday tanıtımı toplantısında İstanbul İlçe başkan adaylarını tanıttı.

İNSANLARI SEÇİM SONUÇLARIYLA KORKUTMAYA ÇALIŞMAK SALDIRI, SAYGISIZLIK

Aday tanıtım toplantısının açılışında yaptığı konuşmada vatandaşların, 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimleri oylayacağını belirten Kaftancıoğlu, ”Bugün Türkiye’yi yönetenler, insanların yerel yöneticilerini seçecek olmasını, ülkenin beka sorunu gibi yansıtmaya çalışıyor olması kendileri adına büyük bir zafiyetin ifadesidir. İnsanları seçim sonuçlarıyla korkutmaya çalışmak en büyük saldırı ve aynı zamanda saygısızlıktır. 31 Mart seçiminin sonuçlarından korkanlar kaybedecekleri rantlar ve imtiyazlardan dolayı korkuyorlarsa haklılar. Çünkü 31 Mart seçimlerinde Türkiye ve İstanbul, yönünü başka bir belediyeciliğe doğru çevirecektir.” İfadelerine yer verdi.

ADAYI BELİRLEME SÜRECİ HARARETLİ VE HAREKETLİ GEÇTİ

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ”Belediye başkan adayı belirleme süreci hararetli ve hareketli geçti. Ancak ilan edildiği andan itibaren tüm adaylarımız, tüm örgütümüzün tartışmasız biçimde kabul ettiği adaylar olurlar. Belki birilerini anlamadığı, anlamak istemediği için bunun üzerinde boş ve gereksiz tartışmaları hala devam ettirmektedirler’ dedi.

İSTANBUL’DA, DEPREM VE YAPI GÜVENLİĞİ MİLLİ MESELE

Kartal’daki bina faciasında yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da, deprem ve yapı güvenliğinin milli bir mesele olduğunu belirterek, ”Parti ayrımı yapmaksızın bu milli meseleyi çözüme kavuşturmak adına ortak akılla hareket etmeliyiz. Bu konuyla ilgili detayları daha sonra kamuoyuyla paylaşacağım. Yapacak işimiz çok. Ziyaret edeceğimiz kapı çok. Bir olacağız, birlik olacağız. Güçlerimizi birleştireceğiz. Durmadan çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR VE 39 İLÇE BELEDİYESİNİ YÖNETME AZMİNDEYİZ

31 Mart’tan itibaren, İstanbul’da yeni bir başlangıca hep birlikte güçlü bir imza atacaklarının altını çizen Ekrem İmamoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ve 39 ilçe belediyesini yönetme azim ve kararlılığında olan bizler, tek ve ortak bir kampanyanın bileşenleri olduğumuz bilinciyle hareket etmek zorundayız. Bizim seçim kampanyamız, aynı bakış açısını, aynı duyarlılıkları, aynı öncelikleri yansıtmalıdır.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ