logo

CHP İstanbul İlçe Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Yapıldı

CHP İstanbul İlçe Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Yapıldı

İstanbul’un 31 Mart Yerel Seçimi Cumhuriyet Halk Partisi 39 ilçe başkan adaylarının tanıtıldığı “Büyük İstanbul Buluşması Aday Tanıtım Toplantısı” yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanlığının 31 Mart Yerel Seçimi İstanbul ilçe başkan adaylarının tanıtıldığı “Büyük İstanbul Buluşması Aday Tanıtım Toplantısı”, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

CHP 39 İLÇE BELEDEYE BAŞKANI ve İMAMOĞLU: “TAM YOL İLERİ”

Toplantının sonunda İstanbul’un CHP’li 39 İlçe Belediye Başkan adayı ve İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “Tam Yol İleri” sloganı ile katılımcıları selamladı.

ATAŞEHİR ADAYI ONURSAL ADIGÜZEL VE ATAŞEHİR EKİBİ

Adalar ilçesi ile başlayan CHP İstanbul İlçe Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında, ilçe belediye başkan adayları tanıtımında Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, İlçe Başkanı Celal Yalçın, gençlik ve kadın kolları başkanları sahneye gelerek CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile salonu selamladılar.

BU SADECE İSTANBUL’DA BİR SEÇİM KAZANMA YOLCULUĞU DEĞİL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin “Büyük İstanbul Buluşması Aday Tanıtım Toplantısı”nda ceketini çıkartıp kolları sıvayarak konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul seçimi; A kişisi, B kişisi seçimi değil… Bir yol arkadaşınız olarak söylüyorum. Sonsuz bir mücadele gücüyle, sonsuz bir idealizm yolculuğunda gözünü kırpmadan her türlü mücadeleyi vereceğimden hiçbir Allah’ın kulunun kuşkusu olmasın. Bu yoldan dönmek yok. Bu sadece İstanbul’da bir seçim kazanma yolculuğu değil…” dedi.

“BURASI CUMHURİYET HALK PARTİSİ”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kürsüde konuşma yaptığı sırada PM’de adaylığı kesinleşen bazı ilçe adaylarına tepki gösteren partililere, “Farklı düşüncesi olan bir grup arkadaşımız tepkisini gösteriyor, tepkisini gösterme anlayışı bizim partimizde vardır. Bizim demokrasi anlayışımızda bunu yapabilirler. Burası Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

HEP BİRLİKTE16 MİLYONUN İKTİDARINA YÜRÜYORUZ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, salondaki katılımcılardan da ceketlerini çıkarmasını istediği konuşmasında, “Bir yol arkadaşınız olarak söylüyorum sonsuz bir mücadele gücüyle sonsuz bir idealizm yolculuğunda gözünü kırpmadan her türlü mücadeleyi vereceğim.  Bu yoldan dönmek yok. Bu sadece İstanbul’da bir seçim kazanma yolculuğu değil. Hedefimiz ve parolamız belli, tam yol ileri! İstanbul’a hizmet için tam yol ileri. Yolumuz bahtımız açık olsun. Hep birlikte16 milyonun iktidarına yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL SEÇİMLERİNİ BAŞKA MECRALARA ÇEKMEYE ÇALIŞABİLİRLER

CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasında, “İstanbul seçimlerini başka mecralara çekmeye çalışabilirler fakat İstanbulluların gündemi belli. Bu sadece İstanbul’da bir seçim kazanma yolculuğu değil, bu yoldan dönmek yok!” dedi.

ÖZGÜR ÇELİK, “İSTANBUL’UN 4 KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kürsüye çıkan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, adayları tanıtmaya başlarken, “İstanbul’da ilk defa 31 Mart’ta İstanbul’un 4 kadın belediye başkanı olacak. İstanbul’da çok sayıda genç arkadaşımız 31 Mart’ın sonra CHP’yi belediye başkanı olarak temsil edecek.” dedi.

ADALAR ADAYI İLE BAŞLADI, 39 İLÇE BAŞKAN ADAYI TANITILDI

31 Mart Yerel Seçimleri CHP İstanbul İlçe Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında, ilçe belediye başkan adayları tanıtımına Adalar ilçesi başkan adayı tanıtımı ile başlayarak 39 ilçe başkan adayının tanıtımı gerçekleştirildi.

AVCILAR VE SARIYER İLÇELERİNDE ADAY DEĞİŞİMİNE TEPKİ

İstanbul’da Avcılar ve Sarıyer ilçelerinde aday olan mevcut belediye başkanlarının aday gösterilmeyeceği yönündeki iddialar üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililer eylem yaptı.

Avcılar’da mevcut Belediye Başkanı Turan Hançerli yerine Utku Caner Çaykara, Sarıyer’de Şükrü Genç yerine Oktay Aksu aday gösterildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ