logo

CHP Kadınları Kadınlar Gününü Kutladı

CHP Kadınları Kadınlar Gününü Kutladı

chp kadinAtaşehirli kadınlar, Örnek, Esat, Fetih Mahalleleri Temsilciliği’nin önünden başlayan, ‘Şiddete Hayır’ yürüyüş sonrası CHP Kadın Kolları’nın düzenlediği geceye katıldılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Örnek Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekli toplantı ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Katılımcı kadınların bir gurubu CHP Örnek, Esat ve Fetih Mahalleleri Temsilciliği’nin önünde toplandı.
Temsilcilik önünden “ekmekte istiyoruz gül de”,” Örgütlü kadın, özgür kadındır” pankartları açarak; “kadınız güçlüyüz”, “Kadına kalkan eller kırılsın”, “Erkek vuruyor, devlet koruyor”, “Külkedisi değil ev işçisiyiz”, “Yaşasın kadınların özgürlük mücadelesi”, “Baskılar bizi yıldırmaz” sloganları ile yaklaşık 1 km mesafedeki toplantının yapılacağı salona “Kadına Şiddete Tepki” yürüyüşü ile geldiler.

GECEDEN FOTOLAR

Salonun tamamının kadınları tarafından doldurulduğu görülen toplantıda, toplantıya yoğun ilgi gösteren kadınlar salon doldu. Bir kısım katılımcının dışarıda kaldığı yemekli toplantıda çoksayıda katılımcı da ayakta kaldı.

CHP Kadın Kolları9 Başkanı Gülşen Yurtseven’in açılış konuşması sonrası toplantıya katılan; CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İnci Beşpınar, Ataşehir Belediye Başakan Yardımcısı Abdullah Der, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt yaptıkların kısa selamlama konuşmaları ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladılar.

Toplantıya, konuşmacılar dışında; CHP PM üyesi Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İstanbul İl Kadın Kolları yöneticileri CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, çeşitli kurum ve kuruluş yöneticileri ve temsilcileri ile çok sayıda Ataşehirli kadın katıldı.

Katılımcı kaınlara, “Emeğiniz bereketli olsun” diyen İnci Beşpınar; “Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’yi seviyoruz ve sizden bir dönem daha yetki vermenizi istiyoruz. Başkanımızı seviyoruz ve Başakanımız Battal İlgezdi’nin yanında olacağız.”diye tamamladı sözlerini.

İlerleyen saatlerde Belediye Başkanı battal İlgezdi’nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi katıldı, Ataşehirli kadınların Kadınlar Günü kutlamasına.

Gamze Akkuş İlgezdi; “Bu gün ben geldim. Başkan evde çocuk bakıyor.”diye başladığı konuşmasında bütün kadınların günü olan, 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kutlama gecesinde Ataşehirli kadınlar; sahne alan THM sanatçılarının performansı ile gecenin geç saatlerine kadar halay çekip eğlendiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ