logo

CHP PM Toplantısında Bazı Belediye Başkan Adayları Belirlendi

CHP PM Toplantısında Bazı Belediye Başkan Adayları Belirlendi

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında alınan kararla aralarında Ankara ve İstanbul Büyükşehir olmak üzere bazı belediye başkan adayları belirlendi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP PM’de (Parti Meclisi) alınan karara bazı büyükşehir, il ve ilçelerde belediye başkan adayları açıklandı. Parti sözcüsü Deniz Yücel tarafından yapılan ilk açıklamada, toplantıda bazı başkan adaylarının belirlendiği ifade edildi.

Alınan bilgiye göre Parti Meclisi (PM) toplantısında oy birliği ile alınan kararla CHP’nin 5 ildeki adayları belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden aday gösterildi.  

31 Mart 2024 yerel seçiminde CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın oldu. Bolu’da ise kurultay sonrası afla partiye dönen Tanju Özcan yeniden aday gösterildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) bugün toplantısında aralarında; İstanbul, Ankara, Balıkesir ve Bursa Büyükşehir ile Bolu başkan adaylarının da yer aldığı 227 belediye başkan adayları belirlendi.

CHP PM TOPLANTISINDA BELİRLENEN 227 ADAY LİSTESİ

CHP’nin 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde 226 belediye için belirlenen adayların tam listesi şöyle:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ