logo

Çocukların 23 Nisan Coşkusu Özdilekpark’ta

Çocukların 23 Nisan Coşkusu Özdilekpark’ta

ÖzdilekPark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklar 4 günlük bir programla bayramlarını coşkuyla kutlayacakları ve doyasıya eğlenecekler.

ÖzdilekPark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocukların bayramlarını coşkuyla kutlayacakları ve doyasıya eğlenecekleri 4 günlük bir program hazırladı…

ÖzdilekPark İstanbul, 20 – 23 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği çocuk şenliğinde miniklerin neşesine neşe katacak etkinliklerle bu özel bayramı kutlayacak.

23 Nisan Salı günü 14:00 ve 16:00saatleri arasında Kemal Sunal’ın kızı ve çocukların sevgilisi Ezo Sunal tarafından gerçekleştirilecek Lalala Konseri’nde çocuklar ve aileleri birbirinden güzel çocuk şarkılarını birlikte söyleme deneyimi yaşayacaklar. Ezo Sunal’ın kendisinin yazdığı şarkılarla ve interaktif olarak düzenlenecek konserde, minikler danslar eşliğinde ve eğlenceli oyunlarla keyifli vakit geçirecekler.

Z kuşağı çocuklarına yeni nesil kutlama ve nostalji keyfi bir arada

Çocuk şenliği kapsamında 22 – 23 Nisan tarihlerinde AVM’de gerçekleşecek balon kortejinde ise rengarenk balonlar taşıyan animatörler, tahta bacaklı palyaço gösterileri ve bando şovu da tüm misafirlere nostalji tadında bir bayram yaşatacak.

Levent’te yer alan ve merkezi konumuyla dikkat çeken Özdilek Park İstanbul,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları ve aileleri AVM’ye bekliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ