logo

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş Malatya ve Kahramanmaraş’ta

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş Malatya ve Kahramanmaraş’ta

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş deprem bölgesinde depremzedelerle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş deprem bölgesinde Malatya ve Kahramanmartaş’ta vatandaşlar, sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU DEPREM BÖLGESİ MALATYA VE KAHRAMANMARAŞ’TA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Malatya ve Kahramanmaraş’ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte incelemelerde bulundu.

KILIÇDAROĞLU ZİYARETLERİNE MALATYA’DAN BAŞLADI

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesine gerçekleştirdiği ziyaretlerine Malatya’dan başladı.

DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ, SORUNLARI DİNLEDİ

Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Malatya’da Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu daha sonra, Cemal Gürsel Çadırkent, Güzelbahçe Belediyesi Konteyner Kent, Özalper Akfen Holding Çadırkent, Cansuyu Derneği Aşevinde depremzedelerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve Yeşilyurt İlçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU, NURHAK’TA DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

Deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesinde depremzedeler ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi ziyaretleri için bulunduğu Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesinde kurulan ve geceyi geçireceği çadırkente gitti.

KILIÇDAROĞLU, GECEYİ KAHRAMANMARAŞ’IN NURHAK’TA ÇADIRDA GEÇİRDİ

Afet Bölgesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geceyi Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesinde kurulan çadır kentteki çadırda geçirdi.

KAHRAMANMARAŞ’TA STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Geceyi Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesinde çadırda geçiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ta Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası temsilcileri ile bir araya geldi.

KAHRAMANMARAŞ AFŞİN, ONİKİŞUBAT, PAZARCIK İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

 Yaşam Hak Konteynerine de giden CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Konak Belediyesi tarafından kurulan çadır kentte depremzedeler ile görüştü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Lojistik Merkezinde de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da bir araya geldi. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesindeki ziyaretlerine devam ettiği Kahramanmaraş’ın Afşin, Onikişubat, Pazarcık ilçelerinde depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ