logo

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na SMS Kısıtlaması

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na SMS Kısıtlaması

SMS kısıtlaması uygulanan 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tüm çiftçilerimize bu mesajı SMS ile gönderecektim ama engel oldular.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

SMS kısıtlaması uygulandığını duyuran 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, SMS yasağının sürdüğünü söyledi.

TÜMÜYLE KARARTMA ALTINDAYIM

 Tümüyle karartma altında olduğunu ifade eden 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Seçime mi girmeyeyim?” Diye sorarak; “Gazetecilere program duyuracağım mesajı atamıyorum. Telekominaksyon şirketler gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım. ‘Soruyorum Erdoğan; Seçime mi girmeyeyim.’ Türkiye’de seçim yapılamıyor.” Paylaşımı yaptı.

MÜJDEYİ TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE ULAŞTIRALIM

SMS kısıtlaması uygulanan 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, Tüm çiftçilerimize bu mesajı SMS ile gönderecektim ama engel oldular. Size Söz! Buğday taban fiyatı, fark pirimi dahil en az 13 TL olacak. Haydi bu müjdeyi, tüm çiftçilerimize ulaştıralım.” Dedi.

KREDİ KARTI BORCUNA YAPILANDIRMA DUYURUSU

Kredi kartı borcu faizinin silineceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, engellenen SMS mesajında asıl borca 36 ay taksitle yapılandırma uygulanacağını kaydederek, “Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size… Vatanını seven sandığa gelsin!” ifadeleri yer almıştı.

EYT’DEKİ ADALETSİZLİĞİ BİTİRECEĞİM

EYT’liler ile ilgili SMS mesajının Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından engellendiğini kaydeden 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “  Halkımızla buluşmamıza, size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar. O mesajda şunu söylemiştim; EYT’deki çifte standart son bulacak. 8 Eylül 1999’da sigortalı olan EYT’li hak kazanıyor. Bir gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli oluyor. EYT’deki bu adaletsizliği bitireceğim. Vatanını seven sandığa gelsin.

BU VİDEOMU HERKESE YAYIN, GÖSTERİN, ANLATIN

Videoyu izleyenlerden herkesle paylaşılmasını isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda, “Erdoğan’ın zulmü ve yasakları varsa, benim de vicdanına güvendiğim halkım var. Beni ister sevin ister sevmeyin, ama bu videomu herkese yayın, gösterin, anlatın. EYT’den hakkını alamayanların ve sebebi ne olursa olsun bu ülkede mağduriyet yaşayan kim varsa hakkını geri vereceğim!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ