logo

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, ‘Millet Buluşması’ ile Maltepe Mitinginde

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, ‘Millet Buluşması’ ile Maltepe Mitinginde

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı liderleri Maltepe’de düzenlenen “Millet Buluşması” mitingde İstanbullularla buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Millet İttifakı liderleri, 14 Mayıs seçimlerine 8 gün kala İstanbul Maltepe’deki etkinlik alanında düzenlenen “Millet Buluşması” mitingde İstanbullularla buluştu.

CUMHURBAŞKANI VE YARDIMCI ADAYLARI MİTİNGDE

İstanbul Millet Buluşması Mitingine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Millet İttifakı paydaşı liderleri Meral Akşener, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş da katıldılar.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları liderler eşleri ile sahneye gelerek alandaki kalabalık katılımcıları selamladılar.

Yoğun güvenlik tedbirleriyle polisin güvenlik noktalarındaki kontrollerin ardından katılımcılar alana alındı. Mitinge gelenlerin doldurduğu Maltepe etkinlik alanında Saat 17.30’da başlayan miting 3 saate yakın sürdü.

MİLLET İTTİFAKI LİDERLERİ KÜRSÜDELER

Mitingde Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal, Gültekin Uysal, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Meral Akşener alana hitap ettiler.

85 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM

“Ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” sözünün altını çizerek konuşmasına başlayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hiçbir yoksul ailenin elektriği, suyu, doğal gazı kesilmeyecek. Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız, birlikte huzur içinde yaşayacağız. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, hiçbir ayrım yapmadan söz veriyorum. Komşumuzun kimliğini sorgular hale getirdiler. İnsanların inançlarını sorgular hale getirdiler. Türkiye’yi buradan çekip çıkaracağız. Bunun için en büyük güç sizsiz. Yaklaşık 800 bin genç İstanbul’da ilk kez oy kullanacak. Sizler otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz, dünya siyasi tarihine de önemli bir armağan bırakacaksınız.” Diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN ÇÖZÜLMEYECEK SORUNU YOKTUR

Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Birlikte mücadele ettiğimiz zaman Türkiye’nin çözülmeyecek sorunu yoktur. Az önce genel başkanlarımızı, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlarımızı dinlediniz. Ortak akılla yola çıktık. Türkiye Cumhuriyeti bir kişiye teslim etmeyeceğiz. Beraber ve birlikte yöneteceğiz. Akılla, bilgiyle yöneteceğiz. Birikimle yöneteceğiz, ahlakla, erdemle yöneteceğiz. Bu ülkeyi sözüm söz baharı getireceğim baharı, huzuru getireceğim huzuru, herkesi kucaklayacağız, hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

BENİM SARAY MERAKIM YOK

Saray merakının olmadığını vurgulayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçilince Çankaya’ya gideceğini kaydederek, “Benim saray merakım yok, 6 liderin de saray merakı yok. Sizler gibi yaşıyorum. Sizler gibi yaşamaktan da onur duyuyorum. Allah nasip eder sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı konutuna oturduğumda yerimiz Çankaya olacak.” dedi.

CUMHURBAŞKANI OLMAMI İSTEMEYEN İKİ KESİM VAR!

Cumhurbaşkanı seçilmesini istemeyen kesimlerin olduğuna işaret eden Kılıçdaroğlu, “Benim Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var. Birincisi beşli çeteler. Yuh çekmeyin, sandığa gidip oy kullanın. Yuh çekmek kolayı;  zor olanı sandığa gitmek. Sandığa giderken bir arkadaşını beraber getirmek. Cumhur İttifakı’na geçen seçimlerde oy veren birisini ikna edeceksiniz. Bunu sözünü istiyorum. Beşli çetelerin yurt dışında paraları nerelere götürdüklerini biliyorum. Amerika’da gökdelenler yaptığını biliyorum. Muhammed Ali Clay’ın çiftliğini nasıl satın aldıklarını biliyorum. Londra’da paraları nerelere yatırdıklarını biliyorum. Tamamını alıp getireceğim ve bu millete vereceğim.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ