logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe’de Açılış yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe’de Açılış yaptı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe’de Kongre Merkezi, eğitim, sağlık, spor tesisleri, ibadethaneler, çocuk bahçeleri yatırımları Toplu Açılış Törenine Katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katıldığı Sancaktepe’de halka seslenen Cumhurbaşkanı ve  Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe’de yapılan yatırımlara vurgu yaparak “20 yıl önce şu andaki Sancaktepe var mıydı? Biz geldik, Sancaktepe’yi tüm altyapısıyla, hastaneleriyle, okullarıyla, ulaşımıyla, doğal gazıyla her şeyiyle tepeden tırnağa modern bir ilçe haline getirdik.” dedi.

Sancaktepe’de yapımı sona eren 276 milyon liralık 34 eser Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe’de düzenlenen toplu açılış törenine, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte; Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, belediye başkan yardımcıları katıldı.

Sancaktepe halkının yoğun ilgisi altında gerçekleşen açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’nin 20 yıl önceki durumuna değinerek, şunları kaydetti: “Gençler bunu bilse, inanıyorum ki oy verirken daha farklı oyunu verecek. Ama 20 yıl öncesine gittiğimiz zaman bir gerçek var. 20 yıl öncesinde böyle bir Sancaktepe var mıydı? Altyapısıyla, üstyapısıyla, okullarıyla, hastaneleriyle, mesire yerleriyle acaba böyle bir Sancaktepe var mıydı? Doğal gazıyla, suyuyla acaba böyle bir Sancaktepe var mıydı? Burada da çöp dağları yok muydu? Ama hamdolsun biz iktidar olduk Sancaktepe farklı bir ilçe oldu. Bu hale getirdik. Sancaktepe adeta küllerinden doğdu.” dedi.

Konuşmasında 24 Haziran İstanbul seçimlerinin önemine değinen Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan “Birileri çıkmış kendine göre atıyor, tutuyor. Diyor ki ’25 senede ne yaptınız?’ Bunu diyen Binali Yıldırım kardeşimin karşısındaki aday. Adam sanki İstanbul’da yaşamıyormuş. İstanbul’un neresinde ne olmuş, haberi yok. 2014’ten sonra öğrendi. Daha onlar bu işte çok çok acemi. AK Parti kurulduğu günden beri projeyle, yatırımla, hizmetle milletimizin gündemine gelmiş, gönlüne girmiş bir partidir. Bizim lügatimizde yapamayacağını söylemenin özellikle de boş konuşmanın hele hele yalan ve iftiranın asla yeri yoktur, olmayacaktır. Sizlerin huzuruna çıktığımızda önce eserlerimizi, icraatlarımızı anlattık sonra da projelerimizi, hazırlıklarımızı, yapacaklarımızı ifade ederek destek istedik. Çünkü bu ülkenin ve milletin boş lafa, mugalataya, kendini olmadığı biri gibi göstermeye, takiyeye, halka karşı başka konuşup, arkada başka işler yapmaya bu milletin karnı toktur.” Dedi.

Pazar günü yapılacak seçim için vatandaşlardan çok çalışmalarını isteyen Erdoğan, “Pazar günü inşallah akşam farklı bir müjdeyle yola devam etmeliyiz.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından aralarında Kongre Merkezi, eğitim, sağlık, spor tesisleri, ibadethaneler, çocuk bahçeleri ve alt yapı-üst yapı hizmetleri gibi yatırım tutarı 276 milyon lirayı bulan birbirinden önemli 34 eserimizin toplu açılış törenini gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ