logo

‘Cumhuriyet Dönemi Giysileri’ Defilesi Ataşehir’de

‘Cumhuriyet Dönemi Giysileri’ Defilesi Ataşehir’de

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım ‘Cumhuriyet Dönemi Giysileri’ Defilesi Novada AVM’deki Ataşehir Nikah Sarayı Fuayesi’nde gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hocaları Prof. Dr. Funda SAVAŞ GÜN yönetiminde 19 Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım öğrencisinin sahipleri tarafından bağışlanan büyükelçi ve bürokratlar ve çocuklarına ait 270 parça kıyafetten 30 parçanın sergilendiği defile Ataşehir Nikah Sarayı Fuayesi’nde izleyicilere sunuldu.

Çok sayıda Ataşehirli ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, Sadık Kayhan İsmail Kabakçı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir İlçe Yöneticileri, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri tarafından “Cumhuriyet Dönemi Kıyafetleri” defilesi beğeni ile izlendi.

İzleyiciler tarafından coşkuyla alkışlanan, “Cumhuriyet Dönemi Kıyafetleri” defilesini sunan Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım öğrencileri defile sonrası aralarında dolaşırken taşıdıkları kıyafetleri salondaki izleyiciler hayranlıkla izlediler.

Defile sonrası, “El emeği, göz nuru” el işi sergisi sanatçıları, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Proje Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezdi’ye, el işi sergisine destekleri ile el işi sanatçılarının yaptıkları çalışmaların tanıtımı çalışmalarına destekleri için teşekkür ederek plaket ve çeşitli hediyeler verdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ