logo

Davutoğlu ‘Çankırı Yarenleri Söz Verdimi Yapar’

Davutoğlu ‘Çankırı Yarenleri Söz Verdimi Yapar’

cankiri_ak_parti_davutoglu_AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu cuma namazını Ahmet Yesevi Camii’nde kıldığı Çankırı’da AK Parti mitinginde Çankırılı yarenlerin söz verdinmi yapacaklarını söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Çankırı yarenlerinin söz verdi mi yapacaklarını söyleyen ve Çankırılılardan ülkenin kaderinin belirlenmesinde ağırlıklarını koymasını isteyen Davutoğlu, Anadolu’nun yüce dağı Ilgaz’ın 5,5 kilometrelik iki tünelle geçileceğini hatırlattı.

Ankara’dan helikopterle Çankırı’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Ahmet Yesevi Camii’nde kıldığı Cuma namazı çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.  Başbakan Davutoğlu için cami giriş ve çıkışında yoğun güvenlik önlemi alındı.

Ak Parti Çankırı mitingine Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Ak Parti Çankırı milletvekili adayları Hüseyin Filizliz, Muhammet Emin Akbaşoğlu, parti il ve ilçe teşkilat mensupları, partililer ve Çankırılılar katıldı.

Çankırı Valiliği’ni ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, daha sonra Belediye Meydanı’nda halka hitap etti. Mitingde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran’da yapılacak seçimde yeni anayasa ile birlikte Başkanlık dahil yepyeni bir siyasal anlayışla sistemi değiştirmek istediklerini söyledi. Davutoğlu konuşmasında, “İnşallah bunun için TBMM’de Ak Parti’ye Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğu vermeye var mısınız? Türkiye’nin kaderini, tarihini yeniden yazmaya var mısınız?” diye sordu.

cankiri_ak_davutoglu-

Ilgaz Tüneli Dile Kolay;  “5,5 KM’lik İki Tünel”

Çalışmaları süren Ilgaz Tüneli ile ilgili bilgi veren Davutoğlu, “Ilgaz Tüneli dile kolay. Kılıçdaroğlu matematik bilmediği için kolay zannediyor, 5,5 kilometrelik iki tünel, Ilgaz, Anadolu’nun bu yüce dağı. Biz Yaren Meclisi’nden gelmişiz, yüreğimizde yaren kokusu var” dedi.

Onlar Konuşur, Ak Parti Yapar

70’li yıllarda CHP döneminde tüp kuyruklarını hatırlatan Davutoğlu; “Biz tüp tünelleri ile ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyoruz. Onlar konuşur, Ak Parti yapar. Çankırı’nın her köşesinde hastaneler yapıyoruz. Hastane kuyruğunda bekliyor musunuz?, İyi hizmet alıyor musunuz?, kitaplarınızı öğrenciler, bacılarıma soruyorum. Hiç Eylül ayı geldiğinde ‘ben bu kitapları nasıl alacağım, çocuklarımı okula nasıl göndereceğim?’ diye düşünüyor muzsunuz. Kitaplarınız bedava veriliyor mu?’ diye sordu, onlar konuşur, Ak Parti yapar” diye konuştu.

cankiri_ak_davutoglu

10’uncu Miting Çankırı’da

Adım adım Anadolu’yu, Trakya’yı dolaşacaklarını belirten Davutoğlu, 10’uncu mitinglerini Çankırı’da yaptıklarını belirterek; “Bizim için sizlerle buluşmak enerjimizin kaynağı. Bu yağmurda, Çankırı’da bu meydanları dolduranlardan Allah razı olsun. Biz kutlu ve büyük bir yolun yolcusuyuz. Bu kutlu yolculuğa yürüyen hedefe varması için Ak Parti’yi desteklemeye var mısınız? Bize tuzak kuranlara, hesap soranlara var mısınız? TBMM’de Ak Parti’ye Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğu vermeye var mısınız?” sorularını sordu.

“Çankırı Yarenleri Söz Verdimi Yapar”

Çankırı yarenlerinin söz verdi mi yapacaklarını söyleyen ve Çankırılılardan ülkenin kaderinin belirlenmesinde ağırlıklarını koymasını isteyen Davutoğlu, “7 Haziran’da milli iradeyi hakim kılmak için hep beraber sandıklarda yeni bir destan yazacağız” diye sürdürdüğü konuşmasını, “Yeni bir destan yazmaya var mısınız? Türkiye’nin kaderini, tarihi yeniden yazmaya var mısınız” soruları ile tamamladı.

cankiri_ak_davutoglu-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ