logo

Deniz Kutlu, ‘İmamoğlu ve İlgezdi İşbirliğiyle Ataşehir’e Hizmet Başladı’

Deniz Kutlu, ‘İmamoğlu ve İlgezdi İşbirliğiyle Ataşehir’e Hizmet Başladı’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından yürütülen işbirliği ve dayanışma sonucunda Ataşehir İBB’den hizmet almaya başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından yürütülen işbirliği ve dayanışma sonucunda ihalesi tamamlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ataşehir İçerenköy Mahallesi Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi start aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Ataşehir İçerenköy Mahallesi Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi çalışmalarını Ataşehir Belediye Başkanı battal İlgezdi adına yürüten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu ile İBB İçerenköy Spor Tesisi projesi ile ilgili gelişmeleri Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com haber portalı okurları için aktardı.  

Ataşehir’in Anadolu Yakası’nın en büyük ilçelerinden biri olarak önceki dönemde İBB’den hizmet alamadıklarını kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, “Ataşehir Belediyesi iki dönemdir İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden hiç hizmet alamadı. Ataşehir Anadolu Yakası’nın gelişen büyük ilçesi. İlçe belediyesi olarak başkanımız Battal İlgezdi öncülüğünde ve onu talimatları ile beraber Ataşehir’i bu noktaya kadar geçirdik.” Dedi.

İmamoğlu ve İlgezdi İşbirliğiyle Ataşehir’e İBB Spor Tesisi
HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu www.itvhaber.com okurları için İBB ile yürütülen çalışmalardaki ayrıntıları paylaştı:

BÜYÜKŞEHİR ATAŞEHİR’E HİZMET YAPMAYA BAŞLADI

“Bugüne kadar maalesef İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir yatırım almamıştık. Yeni dönemle beraber Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Belediye Başkanımız Battal ilgezdi’nin işbirliği ve yönetim anlayışı ile beraber Büyükşehir Belediyesi Ataşehir’de hizmet yapmaya başladı.”

İBB YATIRIMLARINDAN İLKİ İÇERENKÖY SPOR KOMPLEKSİ

“ Büyükşehir Belediyesi’nin meyvelerini Ataşehir’de almaya başladı. Bu yatırımlardan ilki İçerenköy Spor Kompleksi… Spor Kompleksi olmayan nadir ilçelerden biriydik. İçerenköy projesi ile birlikte bir spor tesisine kavuşacak Ataşehir ilçemiz. İçerenköy mahallemizde İçinde yüzme havuzu, kapalı spor salonu, halı sahası olan, çok kapsamlı bir tesis yapılıyor. 2024 yerel seçimleri öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanımız Battal ilgezdi öncülüğünde, Ataşehir’de ilk meyvesini vermeye başlayacak. Bu bir başlangıç… Bu hizmetler Ataşehir’de Büyükşehir belediyemizden gelmeye devam edecek. Ataşehir, şimdiye kadar almadığı Büyükşehir hizmetlerini alarak Anadolu Yakası’nın güzel bir ilçesi olma yolunda mesafe kat edecek.”

İÇERENKÖY SPOR KOMPLEKSİNİN 2023’TE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

“İçerenköy Spor Kompleksinin ihalesi yapıldı. Yer teslimi yapıldı yüklenici firmaya… İçerenköy Spor Kulübü tarafından yürütmeyi durdurma kararı var. O da kalkacak. Yer İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait. Ruhsatı alınmış, ihalesi yapılmış, yer teslimi yapılmış yerdir. Yürütmeyi durdurma kararından kaynaklanana gecikme yaşandı. Yürütmeyi durdurma kalkar kalkmaz şantiye kurulup inşaata başlanacak. İçerenköy Spor Kompleksinin 2024 yerel seçimleri öncesi, 2023’te tamamlanması planlanıyor.”

YÜRÜTME DURDURMA KALKACAKTIR. HİÇBİR ENGELİ YOK

“Yürütme durdurma kalkacaktır. Çünkü yasal açıdan hiçbir engeli yok. Her şeyi yasal bir proje… İstanbul Büyükşehir belediyemiz ve Yüklenici firma hızlı bir şekilde imalata başlayacak.”

SPOR KOMPLEKSİ İNAL AYDINOĞLU İLE TAMAMLAYICI OLACAK

“İçerenköy Spor Kompleksi yapım devam eden İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ile birlikte birbirini tamamlayıcı olacak. İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi kaba inşaat çatı ve beton imalatı yapıldı. İnce işleri için ihalemizi yaptık. İhale sonuçlandı, yer teslimini yapıyoruz.”

ESATPAŞA’DAKİ ALAN AÇIK FUTBOL SAHASI OLARAK DÜZENLENECEK

 “Esatpaşa’da mezbelelik spor alanı var. Esatpaşa’daki saha üzerinde de Büyükşehir belediyemiz tarafından çalışılıyor. Açık futbol sahası olarak düzenlenecek.”

ESATPAŞA’DA İBB’NİN  KREŞ ÇALIŞMASI OLACAK

 “Yine Esatpaşa’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir kreş çalışması olacak.”

KAYIŞDAĞI 80. YIL PARKI’NDA BİR KREŞ DE BİZ YAPACAĞIZ

“Kayışdağı’ndaki 80. Yıl Parkı’nda bir kreş de biz yapacağız. Eylül gibi açacağız. 1200 metrekarelik bir kreş olacak.”

“Büyükşehir asfalt, yol çalışmaları, tesisler ile ve diğer hizmetleri ile Ataşehir’de daha da fazla önem verecek bugünden sonra…”

İÇERENKÖY SPOR MERKEZİ:

 Karslı Ahmet Caddesi üzerinde, Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanında yer alan İçerenköy Spor Merkezi’nde ağırlıklı iki branş, yüzme ve fitness, giriş aksının iki yanına bay/bayan ayrılarak yerleşmiş, ek mekanları yer alıyor. Üst katta yer alan 60x100m ölçüsündeki futbol sahası müsabakalar düşünülerek tasarlanmış, ev sahibi ve misafir seyirci girişleri ayrılmıştır. Hakem odaları ve takımlar için soyunma odaları yer almaktadır. Toplam inşaat alanı 46.982 m² olan İçerenköy Spor Merkezi projesinde zemin altında 3 katta 522 araç kapasiteli otopark yer alıyor.

İÇERENKÖY SPOR MERKEZİ KAT YERLEŞİMİ:

3. Bodrum Kat – 9.135 m² – 195 araçlık otopark, teknik alanlar, depolar

2. Bodrum Kat – 9.034m² – 191 araçlık otopark, teknik alanlar, depolar

1. Bodrum Kat – 9.035  m² – 136 araçlık otopark, teknik alanlar, depolar

Zemin Kat  – 9.029  m² – Yüzme havuzu ve soyunma odaları (2/2), Türk hamamı, buhar odası, sauna, fitness salonu ve soyunma odaları (2/2) (bay/bayan), eğitmen odaları, kafe, vitamin bar, ofisler, mescit (bay 52, bayan 22 kişi) ve abdesthane (bay/bayan), kafe, vitamin bar, vestiyer, teknik alanlar

1. Kat – 8.995  m²  – Halı saha, ev sahibi seyirci (511 kişi) ve misafir seyirci (190 kişi) için tribün, seyirciler için wc ve büfeler, takım soyunma odaları (5), hakem odaları (2), ilkyardım odası, teknik alanlar

Çatı – 1.754 m²

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ