logo

Dilek Sabancı’da Mezuniyetler Kutlandı

Dilek Sabancı’da Mezuniyetler Kutlandı

atasehir_dilek sabanci_mezuniyet15′inci dönem mezunlarını veren Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle 387 öğrenci kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri mezuniyet heyecanı ve coşkusu yaşadı. Bu yıl 15′inci dönem mezunlarını veren okuldan 387 öğrenci mezun oldu.

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan mezuniyet törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican,İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Sabancı Vakfı Temsilcisi Zerrin Koyunsağar, okul müdürü Gazi Saraç ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını okul müdürü Gazi Saraç yaptı. Saraç, 14 yılda 6 bin 300 öğrenci mezun ettiklerini belirterek “Okulumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; bilimin ışığında uluslararası standartlarda mesleki bilgi, beceri ve donanıma sahip, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, hoşgörülü, yeniliklere açık, özgüven sahibi, girişimci bireyler yetiştirmeye devam etmektedir” dedi.

IMG_0179

Daha sonra söz alan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Sabancı Vakfı Temsilcisi Zerrin Koyunsağar da mezun olan öğrencileri kutlayarak bundan sonraki eğitim hayatlarında başarı dilediler.

Konuşmalardan sonra 2014-2015 öğretim yılında dereceye giren Burcu Dumanoğlu, Yasemin Balıkçı ve Günce Yılmaz’a Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri verildi. Ödüllerin verilmesinin ardından halk oyunları ekipleri de gösterilerini sergiledi.

Okul birincisi Burcu Dumanoğlu da öğretim hayatları boyunca kendilerine destek olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti.

Mezuniyet töreni 12’inci sınıf öğrencileriyle 11’inci sınıf öğrencileri arasındaki Flama ve Bayrak teslim ve kep atma törenleriyle sona erdi.

Tören sonrasında mezun olan öğrenciler ve aileleri eğlencelerine devam ettiler.

IMG_0083IMG_0084IMG_0098IMG_0271IMG_0324IMG_0340

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ