logo

Egemen Bağış ‘En Büyük İki Dost Erdoğan ve Gül ‘

Egemen Bağış ‘En Büyük İki Dost Erdoğan ve Gül ‘

Ak Parti Ataşehir’de dernek, sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri ile Bakan Egemen Bağış’ın da katıldığı iftarda buluştu.

Recep Kenan/atasehirweb.com

Ak parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği; Ataşehir mahalle muhtarları, Ataşehir’deki dernek, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat önderlerine yönelik düzenlenen iftar, Baş Müzakereci ve  AB Bakanı  Egemen Bağış’ın katılımı ile gerçekleşti.

Bakan Egemen Bağış Ataşehir’de STK Temsilcileri ile iftar yaptı

Bostancı Green Park Otel’de gerçekleşen iftara; Ataşehir kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ak Parti il başkan yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ak Parti  meclis üyeleri, Ak Parti Ataşehir ilçe yöneticileri , mahalle temsilcileri ve çok sayıda partli katıldı.

 

Topu; ‘Ak kadroları Ataşehirlilerle buluşturacağız’

Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu yaptığı açılış konuşmasında;  Sivil toplum örgütleri ve derneklerin seçimlerde etkisi çok önemini biliyoruz . Önümüzdeki seçimlerde sizlerin desteği ile Ataşehir’e Ak partili belediyeyi kazandıracağız. Ak kadroları Ataşehirlilerle buluşturacağız dedi.

 

Ataşehir Türkiyenin gözbebeği

Baş Müzakereci ve  AB Bakanı  Egemen Bağış ise, Sizlere Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan selam getirdim diyerek başladığı konuşmasında; Ramazanın bereketli olduğunu vatandaşımız idrak ediyor dedi.

Ramaznın anlamı ateşi yutmaktır, paylaşmaktır diyen Bakan Bağış, Ataşehir Türkiyenin gözbebeği. En önemli finans kuruluşlarının merkezi Ataşehir’de olacak. Bu gün Türkiye başka bir yere geldi. Ekonomimiz 26. İken bugün 16. Sıraya gelidi diye belirttikten sonra. Bundan sonraki hedefimiz 10. luk diyerek hedeflerini gösterdi.

Bizim tılsımımız istikrar diyen Bakan Egemen Bağış, İstikrarlarını bozarsak tıklsımlarınıda bozarız diye düşünenlerin olduğunu iddia ederken, bunlara meydan vermeyeceklerini söyledi.

İstikrarın en önemli unsurları olarak gördüğüm en büyük iki dost Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül  diyen Bağış, sözlerini bu büyük dostluk fitne kaldırmaz. Birliğimiz devam eder, istikrar sürerse ülke kazanır diyerek tamaladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ