logo

Eğitim Gönüllüleri ‘AtaEğitimDer’ Yeni Başkanını Seçti

Eğitim Gönüllüleri ‘AtaEğitimDer’ Yeni Başkanını Seçti

Bir grup eğitim gönüllüsü tarafından 2017 yılında “Eğitime Destek” amacıyla kurulan Ataşehir Eğitim Derneği olağan kongresini dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

2017 yılında kurulan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) 28 Ekim günü üçüncü olağan kongresini dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Eğitime Destek” ve “Eğitimde fırsat eşitliği” hedefi ile “Bir Çocuk Gülerse, Dünya Değişir” sloganıyla bir araya gelen eğitime destek gönüllülerinden oluşan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) olağan genel kurulu dernek merkezinde yapıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ NECİP ÖZTÜRK ÜSTLENDİ

Genel kurulda divan başkanlığı görevini Necip Öztürk üstlendi. Genel kurulda saygı durusu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Zuhal Çakır’ın Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlama mesajı ve faaliyet raporunun okunması ile devam etti.

Zuhal Çakır başkanlığında yapılan başarılı projelerin anlatıldığı faaliyet raporu üye ve davetliler tarafından çok olumlu karşılandı. Genel kurulda dernek üyeleri, davetliler ve Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir ilçe başkanı Celal Yalçın ve yönetimi bulundu.

ATAEĞİTİMDER YENİ BAŞKANI ŞERARE GENCA

Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer)’nde her yönetim kurulu üyesinin başkan olmasına dair alınan karar sonucu bu dönem Şerare Genca başkanlığında yeni yönetim kurulu seçildi.

YENİ BAŞKANI ŞERARE GENCA YÖNETİMİ:

Şerare Genca başkanlığında Zuhal Çakır, Emine Aylin Kırca, Sevil Uyar, Gülümser Olgun, Nimet Kişin, Rüya Duruk, Turgay Kılıç Okan Kılıç, Müge Şengönül ve Mehtap Boyraz yönetim kurulu üyeliği görevini üstlendi.

Yedek yönetim kurulunda Özlem Baltutan, Aysel Ferhan Ertuğrul, Nurcan Fettahoğlu, Ahmet Şahbaz ve Murat Aşçı görev aldılar.

Denetim kurulu da görev alanlar ise İlhan aksüt, Mehtap Güntürk ve Doğan Sırma oldu. Yedek denetim kurulu üyeleri Rahim Bayrak, Savaş Kaya ve Taner Arıcı oldu.

AMAÇ ÇALIŞKAN KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE KATKI

“Bir Çocuk Gülerse, Dünya Değişir” sloganıyla eğitime destek amaçlı yardımseverleri bir araya getirmek için bir gurup eğitim gönüllüsü tarafından kurulan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer), dezavantajlı, kimsesiz ve maddi olanaktan yoksun, çalışkan kız çocuklarının ağırlıkta olduğu öğrencilerin eğitimlerine katkı sunma amacıyla çalışmalar yapıyor.

OKULLARA EĞİTİM MALZEMESİ DESTEĞİ VE KÜTÜPHANE

Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer), kız çocukları ağırlıklı öğrencilerin eğitimlerine katkı yanı sıra, köy okulları ile dezavantajlı bölgelerdeki okullara eğitim malzemesi desteği ile kütüphane kuruyor.  

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ