logo

ENGELLİLERE KOSGEB SERTİFİKALI GİRİŞİMCİLİK KURSU

ENGELLİLERE KOSGEB SERTİFİKALI GİRİŞİMCİLİK KURSU

engel_kosgeb_sertifika (1)KOSGEB, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Üsküdar Belediyesi, Sevgi Seli Derneği’nin işbirliğinde düzenlenen  KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimleri başlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

KOSGEB, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Üsküdar Belediyesi, Sevgi Seli Derneği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programının ortaklaşa düzenlediği KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimleri başlıyor.

engel_kosgeb_sertifika (3)

KOSGEB SERTİFİKASIYLA 30 BİN HİBE, 70 BİN FAİZSİZ KREDİ HAKKI

KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimlerini tamamlayan engelli vatandaşlar 30 bin hibe, 70 bin faizsiz kredi kullanma hakkı kazanacaklar.

28 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Altunizade Kültür Merkezi’nde olacak olan eğitimlere engelli vatandaşlarda katılabilecek. 30 bin hibe 70 bin faizsiz kredi hakkını elde edebilmek için bu eğitimlere katılmak zorunludur.

engel_kosgeb_sertifika (2)

KAYITLAR 20 KASIM CUMA GÜNÜ SON

Sevgi Seli Derneği Başkanı Fahri Kol tarafından duyurulan “Engelsiz Yaşam, Kolay İstihdam” projesi kapsamında başlayacak olan KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimlerinin kayıtları 20 Kasım Cuma günü sona erecektir.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sevgi Seli Derneği Başkanı Fahri Kol, “Bizde dernek olarak bu önemli organizasyonun bir parçası olduk. Devletimizin vatandaşlarımıza tanıdığı bu hakkı daha iyi anlatabilmek için bizde çaba sarf ediyoruz. Bu girişimcilik eğitimlerine engelli vatandaşlarımız da katılabilir. Buyurun sizde girişimci olun. KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimlerinin hayırlı olmasını ve müracaat edenlere yararlar getirmesini dilerim” dedi.

engel_kosgeb_sertifika (4)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ