logo

Erdal Eren Adını Taşıyan Kültür Merkezinde Anılıyor

Erdal Eren Adını Taşıyan Kültür Merkezinde Anılıyor

Erdal Eren idam edilişinin 38. Yıldönümünde Ataşehir Belediyesi’nce adı verilen Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi’nde sergi, şiir ve müzik dinletilerinin yer aldığı etkinliklerle anılıyor.

Kurucu Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’nin belirlediği vizyonla, Ataşehirdeki sivil toplum kuruluşlarının altyapı hizmetlerini (toplantı, sekreterya, iletişim, eğitim, ortak proje) sürdüren Erdal Eren Sivil Toplum Merkezinde etkinlikler devam ediyor.

Erdal Eren idam edilişinin 38. Yıldönümünde Ataşehir Belediyesi’nce adı verilen Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle anılıyor.

İdam edildiği 13 Aralık günü Erdal Eren anısına düzenlenen SON MEKTUPLAR sergisinin açılışı yapıldı. Sergide 12 Eylül sürecinde idam edilen devrimcilerin son mektupları ve karakalem portreleri yer alıyor. Ayrıca Erdal Eren’in mahkemede giydiği elbisenin de yer alacağı sergi 19 Aralık’a kadar sürecek.

15 Aralık cumartesi günü saat 17.00’de Erdal Eren Kitaplığı’nın açılışı yapılacak. Çeşitli yayınevleri, yazar, şair ve aydınların bağışlarıyla imece usulüyle oluşturulan kitaplıkta, yazarlarının Erdal Eren anısına imzaladıkları kitaplar da yer alıyor.

Kitaplık açılışından sonra ise Erdal Eren anma gecesi yapılacak. Saat 17.00 de başlayacak gecede; sinevizyon gösterimi, Erdal Eren’in ailesinden ve arkadaşlarından Erdal Eren anlatımları, şiir ve müzik dinletileri yer alacak.

Etkinlik Mekanı: Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi. Mustafa Kemal Mah. 3004 Cad. 3091/2 Sok. No:1 (Deniz Gezmiş Parkı içi) Ataşehir/İst.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ