logo

Erdoğan, ‘Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı’nı Açıkladı

Erdoğan, ‘Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı’nı Açıkladı

TBMM 24, 25 ve 26. Dönem Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 31 Mart seçimi Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı olduğu açıklandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Çankırı önceki dönem milletvekili Hüseyin Filiz’i Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı oldu.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda İstanbul’un da olduğu 11’i Büyükşehir ve Çankırı ile birlikte 15 il, toplamda 26 kent belediye başkan adayını açıkladı.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda TBMM 24, 25 ve 26. Dönem Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’i Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı olduğu açıklandı.

CUMHUR İTTİFAKI ÇANKIRI’DA AYRI ADAYLA SEÇİMDE

Cumhur İttifakı ortakları Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi, işbirliği yapılan iller arasında yer almayan Çankırı’da ayrı ayrı aday çıkarma kararı almıştı.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ ÇANKIRI’M”

Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan Hüseyin Filiz, “Birlikte başaracağız Çankırı’m Çankırı’mızı hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle, gece gündüz demeden çalışacağız.
Türkiye Yüzyılı için Hep Yeni Hep İleri…” dedi.

ADAYLIĞIMIZIN MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Filiz, adaylığının açıklaması ile ilgili, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Çankırı Belediye Başkanı adaylığımızın memleketimize hizmet etmek adına hayırlı olmasını diliyorum. Şükranlarımı sunuyorum!” ifadelerine yer verdi.

BAŞLIYORUZ GÜZEL ÇANKIRI! 

Ak Parti Çankırı Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Filiz tarafından yapılan açıklamanda şu ayrıntılar yer aldı:
Başlıyoruz güzel Çankırı! 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız hizmet yolculuğuna, Çankırı Belediye Başkan Adayı olarak hizmet etmeye geliyoruz.
Çankırı’mızı yeniden AK Belediyecilikle buluşturmaya geliyoruz.
Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız.
Hayırlı olsun Çankırı’m…”

AKBAŞOĞLU, “ÇANKIRIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Çankırı Milletvekili ve Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, “Yarenler Diyarı Çankırımız için #HazırızKararlıyız Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn @RTErdogan’ın olurlarıyla Çankırı Belediye Başkan Adayımız olan Sn @huseyinnfiliz’i tebrik ediyor,  Cenab-ı Allah’tan üstün başarılar temenni ediyorum. Ülkemize, Milletimize, aziz hemşerilerimize ve Çankırımıza hayırlı olsun.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ