logo

Evcil Hayvan Sektörünün Prestijli Ödüllerinde Geri Sayım Başladı!

Evcil Hayvan Sektörünün Prestijli Ödüllerinde Geri Sayım Başladı!

Pet sektörünün en iyilerinin belirleneceği, evcil hayvanlara yönelik duyarlılığın da artırılmasını hedefleyen “PETZOOEurasiaAwards”Ödülleri sahiplerini bulacak.

Evcil hayvan sektörünün en prestijli ödüllerine doğru geri sayım başladı!

“PETZOO EURASIA AWARDS” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İnovasyondan tasarıma, ihracattan yatırıma kadar Pet sektörünün en iyilerinin belirleneceği ve aynı zamanda evcil hayvanlara yönelik duyarlılığın da artırılmasını hedefleyen “PETZOOEurasiaAwards” Ödülleri, 13 Ekim’de Wow İstanbulHotel’de sahiplerini bulacak.

Evcil hayvan sahiplendirilmesini teşvik etmek, sektördeki malzeme üretimini artırmak ve iş dünyası ile sivil toplumun bu alandaki başarılarını daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla yola çıkan “PETZOO EurasiaAwards” Ödülleri, Ulusal Fuarcılık organizasyonu ve Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin katkılarıyla 13 Ekim’de Wow İstanbulHotel’de sahiplerini bulacak.

Sektörün farklı alanlarındaki uzmanlıklarıyla dikkat çeken ve aralarında akademisyenler, yerel yönetim uzmanları ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin de bulunduğu 20 kişilik jüri, firmalardan gelen başvuruları değerlendirecek. Bu prestijli jüri, katılımcıların başvurduğu farklı kategorideki en iyileri belirleyecek.

13 Heyecan Verici Kategori

İnovasyondan tasarıma, ihracattan yatırıma kadar Pet sektörün en iyilerinin öne çıkacağı ödül gecesindeki kategoriler ise şu şekilde;

  1. Global Marka Kategorisi
  2. Tek Ürünle En Çok İhracat Yapan Firma Kategorisi
  3. En Çok İstihdam Sağlayan Şirket Kategorisi
  4. Tasarım, İnovasyon ve Gelişim Kategorisi
  5. Tekstil, Moda ve Aksesuar Ürünleri Kategorisi
  6. En Çok Yatırım Yapan Şirket Kategorisi
  7. En Çok İhracat Yapan Şirket Kategorisi
  8. En Çok Katma Değer Yaratan Şirket Kategorisi
  9. En Çok Üretim Yapan Şirket Kategorisi
  10. En İnovatif Çalışma Yapan Şirket Kategorisi
  11. En Ulaşılabilir Şirket Kategorisi
  12. En Kreatif Şirket Kategorisi
  13. Dijital Platformları En İyi Kullanan Şirket Kategorisi

Ayrıca, PETZOO Eurasia Fuarı’nın sürekliliğini destekleyen firmalara “Fuar Süreklilik Ödülü” ve pet sektöründe en az 20 yıl çalışmış 9 personele “Pet Industry Best Staff” plaketi verilecek. Evcil hayvan ürünleri ve hizmetleri sektöründeki inovasyon, başarı ve katkıları tanıtmak ve ödüllendirmek adına oluşturulan bu ödül törenine başvurular için son tarih ise 2 Ekim 2023.

Daha fazla bilgi ve başvuru için turkiyedeisdunyasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ